Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uitslagen zaterdag 17 maart

Afb uitslagenAlbatros C1 heeft afgelopen zaterdag deelgenomen aan het eindtoernooi voor de C-jeugd in Harderwijk. Unitas/Perspectief organiseerde dit toernooi voor de kampioenen in de landelijke 1e klasse waar Albatros na het behalen van de zaaltitel ook aan mocht meedoen.
Zoals verwacht was de eerste wedstrijd tegen Heerenveen de sleutelwedstrijd van het toernooi. Jorien scoorde al na vijf seconden de 0-1, maar Albatros moest met 8-6 haar meerdere erkennen in de Friese tegenstander die later de finale zou gaan spelen.

De eerste wedstrijd in poule B bleek ook tussen de beste twee teams uit de pouke (KVS en Valto) te gaan.
Albatros trad vervolgens aan tegen Nieuwerkerk dat met 4-8 geklopt werd en daarna werd in zaal 2 Antilopen met 5-3 verslagen. De wedstrijd om de derde plaats moest tegen het Lierse Valto gespeeld worden. De ploegen gaven elkaar geen haarbreed toe en na 2x 12 minuten prijkte een 8-8 stand op het scorebord. In de verlenging trok de Zwijndrechtse ploeg aan het kortste eind (9-10) en dus viel een vierde plaats ten deel aan de ploeg van Margreet en Youri. Het Scheveningse KVS won de finale.
Een geweldige ervaring rijker keerde de ploeg met reserves en ouders rond de klok van half zes terug in de kantine waar de leuke dag werd afgesloten met een chineesje.
De korfbalclub heeft deze week ook nog drie kampioenen aan het zaaltotaal toegevoegd. Albatros E1, senioren 6 en B4 brachten het aantal zaalkampioenen op negen. E1 versloeg woensdagavond PKC E3 met 12-4, het 6e versloeg Oranje Zwart 2 moeizaam met 9-6 en B4 maakte het heel spannend tegen OZC B2. Na een 2-2 tussenstand werd de wedstrijd met 5-4 over de streep getrokken en dus was er zaterdagavond een feestje voor de spelers en het talrijk opgekomen publiek.
Albatros sloot de laatste zaalzaterdag af met vijf overwinningen en vijf nederlagen. Winst was er ook nog voor B3, C3, D2 en kampioen senioren 9 dat KCC 7 met 6-21 oprolde.
Vanaf deze week gaat er weer buiten getraind worden en zaterdag zijn de eerste oefenwedstrijden op het veld. Hopelijk gaat de temperatuur wat omhoog zodat het buiten beter toeven wordt