Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uit de bestuursvergadering

bestuurOp 19 februari heeft het bestuur weer vergaderd
Er werden in deze vergadering veel lopende zaken besproken. De zorg om voldoende vrijwilligers te krijgen blijft aanwezig. Wij weten dat veel mensen zich inzetten voor Albatros, maar het is gewoon nog niet genoeg. Wij blijven daarom een verzoek aan de ouders van onze jeugdleden doen, draag een steentje bij?? Alles helpt! 
De zaalcompetitie is inmiddels bijna achter de rug en wij bereiden ons voor op de veldcompetitie.

De veldrenovatie die vorig jaar is afgerond blijkt toch nog wel wat nawerk te hebben. Hekwerken die nog niet goed zijn opgeleverd en verlichting die niet goed is ingeregeld. Chris Hagedoorn zet alles op alles om voor de start van het veldseizoen alles op orde te hebben. 

Tevens streven wij naar een totaal rookvrijterrein, inclusief het parkeerterrein. Wij willen op het terrein een rookeiland maken, dat wordt dan de enige plek waar nog gerookt kan worden. Wij willen voorkomen dat degenen die het sportterrein of de sporthal betreden door een walm van rook naar binnen moeten. Ik wil de rokers vragen niet pal voor het hek of de ingang te roken. Helpt u mee aan een rookvrij complex?

De ballen blijven een probleem. Willen alle teams die ballen hebben meegenomen naar uitwedstrijden de ballen weer terugbrengen. Op dit moment zijn er 10 ballen zoek en dat is toch een bedrag van € 600,- en dat is geld dat wij als leden met zijn allen moeten opbrengen. Met een beetje zorgvuldigheid is dit het eerste verdiend, dus ...graag de ballen terugbrengen?!

Komende zaterdag gaat C1 de Albatroskleuren verdedigen bij het Nederlands kampioenschap. Wij hopen dat veel Albatrossers de moeite nemen hen te komen aanmoedigen in Harderwijk. Ik verwijs jullie naar de berichtgeving in deze nieuwsbrief.

Tenslotte hebben wij gesproken over de club van 50 en 100. Het zou geweldig zijn als deze club een succes wordt. Met de opbrengst kunnen wij mooie dingen voor onze vereniging doen. In de kantine hangt uitgebreide informatie en je krijgt een vermelding op het clubbord in de kantine. Op zaterdag 30 maart zijn Gaby en Jasmijn aanwezig om je lid te maken van deze club. Vanaf 10.00 uur kun je ons in de kantine vinden en jezelf lid maken. 
Het zaalseizoen was er één van sportieve successen en ook teleurstellingen. Het tweede redde het net niet om kampioen te worden, wat ben je dan door één doelpunt ver verwijderd van het kampioenschap. Het eerste wist zich te handhaven in de 1e klasse, dus voor het zaalseizoen 2018-2019 is het vooruitzicht in ieder geval evenwicht. De zaalkampioenen druppelen deze week nog binnen, geweldig!

Ik wens iedereen namens het bestuur een mooi veldseizoen toe.

Vr. groet,

Max van de Pol