Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Albatros één bedankt iedereen!

27535-big-heartsDe laatste competitieronde van afgelopen zaterdag is achter de rug en het zaalseizoen zit er voor ons op
Helaas wist het tweede hun sterke seizoen niet te belonen en kwamen ze tegen Valto 2 één doelpuntje te kort voor het kampioenschap. Gelukkig wisten wij met een overwinning op Valto 1 een eventuele beslissingswedstrijd af te wenden. We kijken terug op een wisselend zaalseizoen, met helaas enkele dieptepunten, maar waarbij we in de laatste 5 wedstrijden toch nog 8 punten hebben verzameld en uiteindelijk gedeeld vijfde zijn geworden (3 punten achter de nummer 2 Fortis).

Op deze manier willen we graag iedereen bedanken die rondom onze zaalwedstrijden actief zijn geweest: mensen van de jurytafel, de organisatie van de teams van de week, omroepers, balsponsoren, barmedewerkers en alle supporters en enthousiast trommelende en zingende kinderen. Een hoop organisatie voor en achter de schermen en met regelmaat een aanmoedigende sfeer vanaf de tribune. Bedankt!!

Voor ons nu de tijd om een weekje bij te komen en op te laden voor het veldseizoen. Hier zijn de rollen wat omgedraaid: het tweede staat met 3 punten op plek 7 en zal snel punten moeten halen om niet meer naar onderen te hoeven kijken. Wij staan met 10 punten bovenaan, maar worden kort gevolgd door Merwede (8 punten) en RWA, Fortis, Achilles en Excelsior (allen 7 punten). Opnieuw een spannende poule waar alles dicht bij elkaar zit. Zaterdag 31 maart trappen we de tweede helft veld af met een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Hopelijk zien we u met een aangename temperatuur op een ouderwets gezellige zaterdagmiddag en met evenveel enthousiasme als afgelopen zaterdag aan de lijn. Tot dan!

Groeten van Albatros 1