Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

17 maart: C1 naar Harderwijk

UnitasOp zaterdag 17 maart neemt C1 deel aan het eindtoernooi 1e klasse C-jeugd in Harderwijk
Deelname is afgedwongen door het kampioenschap in de 1e klasse te behalen, een kampioenschap dat overigens aanstaande zaterdag na de wedstrijd tegen Tilburg nog gevierd gaat worden.
Met de titel heeft Albatros de promotie naar de C-hoofdklasse al binnen, een geweldige prestatie voor het team van Margreet de Bondt! Albatros is bij dit toernooi ingedeeld in poule A bij Heerenveen, Antilopen en Nieuwerkerk.

In de andere poule komen Valto, KVS, Fortissimo en Vitesse tegen elkaar uit. Opvallend is dat Heerenveen uit 13 wedstrijden de volle 26 punten wist te behalen en maar liefst 228 keer scoorde. Ook Nieuwerkerk C1 is nog ongeslagen met 162 treffers in 11 wedstrijden. Albatros scoorde in 11 wedstrijden 203 keer en scoorde in de competitie dus gemiddeld het meest.

In Poule B is KVS schijnbaar favoriet met een ongeslagen status in 12 duels en 195 treffers. Ook Valto verloor in 11 wedstrijden nog niet en scoorde 175 keer. Het aantal gescoorde treffers van Fortissimo en Antilopen steekt hiertegen schril af, maar voor het scoren ben je nu eenmaal afhankelijk van je tegenstanders.
Het toernooi wordt georganiseerd door de ckv Unitas/Perspectief in Harderwijk, de vereniging waar oud-Albatrosspeler Mirja Kok actief is. De wedstrijden zullen vanaf 11.00 uur gespeeld worden in de beide zalen van sporthal de Sypel aan de Parkweg in Harderwijk. Met de auto is dit ongeveer vijf kwartier reistijd. Het voorstellen van de teams zal om 10.40 uur plaatsvinden.
In de eerste poulewedstrijd om 11.00 uur treft Albatros meteen het sterke Heerenveen en afhankelijk van de uitslagen wordt de rest van het programma afgewerkt. 
Na de poulewedstrijden starten rond de klok van kwart over 2 de plaatsingswedstrijden. De finale om plek 1 is waarschijnlijk om 15.10 uur, maar alle tijden zijn nog onder voorbehoud. 
Op het YouTube-kanaal van Unitas zullen de wedstrijden te volgen zijn!
Het is leuk om C1 tijdens dit toernooi aan te gaan moedigen en handig om dan met elkaar mee te rijden. We verzamelen om 9 uur op de parkeerplaats bij Albatros zodat mensen met extra plaats in hun auto’s mensen kunnen oppikken. Het vertrek is om uiterlijk 09.15 uur.
Rood/witte kleding aan, trommels, vlaggen en toeters mee en ….op naar Harderwijk!