Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Verslag van de commissie FLUIT

korfbalmasterzAfgelopen zaterdag heeft de commissie Fluit weer vergaderd
Op de agenda stonden de spelregelavonden, Korfbalmasterz en het schema voor de voorjaarscompetitie.
Louter positieve berichten zijn er over de spelregelavonden van Matthijs. Op maandag 12 en dinsdag 13 maart zijn de twee laatste avonden en zullen de aanwezigen begeleid worden in het behalen van het spelregelbewijs. Heb je nog interesse, sluit dan om 19.30 uur even aan?

Sinds maart 2016 hebben zo’n 55 Albatrossers het spelregelbewijs behaald. Senioren 7 viel daarbij positief op, want binnen een week hadden alle spelers het certificaat op zak en de taart binnen. Het eerste A- of B-team dat volledig gecertificeerd is helaas nog altijd niet bekend en dus zal hier de komende maanden aandacht aan besteed gaan worden. Te denken valt aan een gecombineerde activiteit voor de B-tjes en een avond speciaal voor de A-teams. Van de senioren verwachten we wat meer zelfwerkzaamheid en verantwoordelijkheid. Immers, van de spelende senioren en coaches wordt verwacht dat een ieder op 1 september 2018 het bewijs op zak heeft. De commissie zal jullie de komende tijd gaan aansporen.

Het programma voor de voorjaarscompetitie is bijna definitief. Gelukkig hebben we op dit moment een geweldige jwl-groep en worden ook de teamverplichtingen keurig ingevuld. Hopelijk kunnen we ook de komende maanden weer een beroep op ieders enthousiasme en medewerking doen. Heb jij interesse in het fluiten van wedstrijden, wil je begeleiding of gewoon wat informatie? Schiet één van de leden van onze groep eens aan: Nicole, Peter, Jeroen, Matthijs en Petra helpen je graag op weg.