Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uitslagen 8 oktober

Naast de kampioenschappen bij de jeugd, zijn er helaas ook iets minder goede sportieve berichten te melden.

Er waren teams die niet wisten te winnen van hun opponenten. 

Het vlaggenschip van Albatros speelde afgelopen zaterdag tegen DSC 1 uit Eindhoven. Albatros speelde zonder de geblesseerde Timon Lommers en Karin Lommers en werd helemaal weggeschoten (23-12). Ook de reserves deden geen goede zaken en verspeelde de strijd om de koppositie. In zeeland werd het 15-11 in het voordeel van Fortis 2.
Albatros 3 moest de eerste verliespunten incasseren. Vriendenschaar 4 was met rust nog een gelijke waardige ploeg. Helaas was in de tweede helft de overtuiging bij Albatros ver te zoeken en liep Vriendenschaar gemakkelijk uit. Eindstand was 10-15. Voor foto's van Albatros 3 klik hier.
Voor foto's van Albatros 5 klik hier.

A1 had een overwinning bij Vriendenschaar A1 voor het grijpen. In de eindfase moest te ploeg echter de gelijkmaker en een rode kaart incasseren (9-9).

Het eerste C-team komt uit in de Hoofdklasse. Helaas blijkt deze klasse toch nog iets te hoog gegrepen voor de jonge ploeg. DeetosSnel C1 versloeg de C-pupillen op Zwijndrechtse bodem met 1-14.
Albatros C2 wist hun wedstrijd weer te winnen. Als men volgende week weet te winnen dan kunnen ook zij de bloemen en taart in ontvangst gaan nemen.