Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Sushi Zhu sponsort senioren 3

26-SusiZhu BigSushi Zhu, het Japanse Teppan Yaki Grill Restaurant aan de Pieter Zeemanstraat is sinds afgelopen zaterdag de nieuwe shirtsponsor van het 3e seniorenteam.
De eerste wedstrijd in het nieuwe tenue werd keurig gewonnen en om dat succes te vieren werd er zaterdagavond meteen een bezoek aan het restaurant gebracht.
Sushi Zhu is bekend van de All you can eat-formule, heeft 300 zitplaatsen, ruime parkeergelegenheid en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Lees meer...

Actie Voorwinden

Clubtour Voorwinden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contributie september

GeldzakDoor een fout in het internetbankieren is eind september de automatische incasso's niet afgeschreven voor de leden die op deze manier hun maandelijks contributie betalen.
Helaas zijn wij hier pas vandaag achtergekomen, mede door een aantal oplettende leden, waarvoor dank. Omdat de contributie van september nu nog niet is afgeschreven, zullen we dat deze week doen.
De contributie van oktober, die normaal eind oktober afgeschreven wordt, zal iets worden opgeschoven naar november. Op deze manier loopt het innen van de contributie weer zoals het hoort. 

Lees meer...

Geboren: Eline

ElineWij ontvingen vandaag dit mooie bericht van Jeroen en Arina: op 20 oktober 2019 zijn wij de trotse ouders geworden van een dochter. Ze heet Eline.
Moeder en dochter maken het goed, maar omdat ze enkele weken vroeger is geboren dan we hadden verwacht blijven we nog eventjes in het ziekenhuis. Bezoek stellen we nog even uit, maar een kaartje sturen mag naar ons nieuwe adres (nét verhuisd): Eemsteyn 10, 3342 XB in Hendrik Ido Ambacht. 
Albatros feliciteert Arina en Jeroen van harte met dit prachtige nieuws!

Uitslagen zaterdag 19 oktober

Afb uitslagen

Slechts elf wedstrijden van Albatroskant op zaterdag 19 oktober en daarvan werden er zeven in winst omgezet.
D4 reisde met wat invallers naar de inhaalwedstrijd in Geldermalsen en klopte daar Animo D2 met 3-9. D2 opende het thuisprogramma op veld 1 en versloeg Oranje Wit D2 ruim met 8-3. Arjen was zesmaal trefzeker!
C1 legde een goede eerste helft op de mat tegen het fysiek grotere DSC C1 en ging met 9-3 rusten. Na rust stokte de thuisscore aanvankelijk maar het verschil werd weer hersteld onder meer door de in totaal vier maal scorende Peter: 13-7. 

Lees meer...

Verslag ledenvergadering 27 september

albatros bestuurJaarlijks houdt Albatros haar ledenvergadering
Op de laatste ledenvergadering van 27 september waren ongeveer 30 leden aanwezig. Daarnaast hadden zo'n 15 leden laten weten de ledenvergadering niet te kunnen bijwonen. Ondanks het lage aantal aanwezigen kunnen wij terugzien op een gezellige maar ook dynamische vergadering. Tijdens het behandelen van de jaarverslagen van alle activiteiten die bij Albatros plaats vinden zie je hoeveel er eigenlijk gebeurt.

Lees meer...

Herfstvakantie, extra loten verkopen?

De Herfstvakantie staat voor de deur en dat is de gelegenheid voor onze leden om langs de deuren te gaan om loten te verkopen
Er zijn mooie prijzen te winnen voor de lotenkopers maar ook voor de verkopers!
Voor alle leden die 20 loten of meer verkopen ligt een voucher klaar waarmee je een gratis kaartje kunt verdienen voor bijvoorbeeld Bobbejaanland en SnowWorld. Iedereen die persoonlijk 25 loten verkoopt krijgt naast deze voucher nog een Albatros-giftpakket bestaande uit een minishirt, sokken en een sticker van onze korfbalclub.

Lees meer...