Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uitslagen zaterdag 20 oktober

Afb uitslagenEen klein programma op de eerste zaterdag van de HerfstvakantieE, maar met dit weer hadden meerdere teams nog graag buiten op het veld gespeeld. Slechts tien Albatrosteams kwamen in actie, waarvan drie thuis op sportcomplex Develstein. A1 speelde met de nodige invallers, maar had alsnog geen moeite met Juliana A1: 16-7. Daan en Jair startten probleemloos in de basis, Lizette en Karlijn kregen ook nog speeltijd en Thijmen maakte een opmerkelijke invalbeurt met vier treffers uit evenveel pogingen waaruit blijkt dat Albatros in de breedte aan het groeien is.

Lees meer...

Pasfoto's gezocht

pasfotoIn de bijlage vinden jullie de namen van spelers waarvan er nog geen pasfoto aanwezig is
Deze is nodig voor de KNKV-wedstrijdzakenapp. Aanstaande zaterdag is Petra van 12.00 tot 13.00 uur in de kantine aanwezig om foto's te schieten, maar spelers en ouders kunnen ook zelf een foto (pasfoto, hoofd met bovenkant van het Albatrosshirt) maken en doormailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Overgang naar zaal en oefenprogramma

DevelsteinhalVoor veel teams zit het veldseizoen er al op
Deze week wordt er nog volop getraind, volgende week is het Herfstvakantie en vanaf donderdag 1 november gaan we binnen trainen. Op de zaterdagen 10 en 17 november staan de oefenwedstrijden gepland. Kijk hier voor het programma. Er zijn wijzigingen in het oefenschema vanwege de Sinterklaasintocht op 17 november. Hou ook in de gaten dat het veldteam S5 in de zaal S6 is en alle teams zo één team doorschuiven!

Lees meer...

G-team naar Haagse Korfbaldagen

Haagse korfbaldagenAlbatros G zal op zaterdag 3 november deelnemen aan het G-toernooi tijdens de Haagse Korfbaldagen
Vorig jaar werd voor het eerst een G-korfbaltoernooi (8 teams), een Beachkorfbaltoernooi voor D-, C- en B jeugd (zowel verenigingen als scholen) als een sportinstuif (35+) geïntroduceerd. Wederom door het grote succes is dit jaar besloten om deze onderdelen toe te voegen aan het evenement. Beide activiteiten zullen voor het grootste deel op zaterdag 3 november in de Sportcampus in het Zuiderpark worden gespeeld.

Lees meer...

Nieuwe tussenstand Grote Clubactie (15/10)

GCADe verkoopboekjes stromen binnen en dan hebben we de Herfstvakantie zelfs nog in het verschiet! Geweldig dat er zoveel jeugdleden langs de deuren gaan en loten verkopen aan hun familie en vrienden. De verkoopboekjes kunnen nog tot en met zaterdag 10 november worden ingeleverd bij Petra, Marieke (Harseveld 13) of achter de bar. De tussenstand per 15 oktober vind je hieronder:

Lees meer...

Uitslagen zaterdag 13 oktober

Afb uitslagenAlbatros heeft afgelopen zaterdag maar liefst acht kampioenen gehuldigd
Senioren 6, A3, B1, B2, B3, C3, D2 en F2 mochten bloemen en taart in ontvangst nemen op de warme recordbrekende zaterdag in oktober. Het was op sportcomplex Develstein een komen en gaan van rozen, taarten, bekers, feestvierders en fotografen.
Na E3 vorige week was F2 het tweede pupillenteam dat ongeslagen kampioen werd. Trainsters Britt en Lisa vierden het feestje met Marijn, Marlies, Max, Sara, Sem en Sterre. Binnen de D-groep was D2 dit jaar het succesvolst.

Lees meer...

Trainingsschema zaal

Afb schemaIn de bijlage vinden jullie het trainingsschema voor de zaalperiode
Er is al heel wat overleg over geweest, maar mocht er nog een onmogelijkheid in staan of heb je een vraag, stel die dan alsnog even aan Margreet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
De eerste zaaltrainingen starten op donderdag 1 november. Even voor alle duidelijkheid: senioren 5 zal gevormd worden uit het midweek 1 van vorig seizoen, senioren 6 is het huiudige veld S5, senioren 7 het huidige veld S6, senioren 8 het huidige veld S7 en senioren 9 het huidige veld S9!