RB sports
Sponsors seizoen 2017-2018

Hoofdsponsor seizoen 2017-2018

G-team zoekt trainer(s)

G-Korfbal logoHet geweldige Albatros G-team zoekt met spoed enthousiaste trainers! 
We trainen elke woensdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. We spelen gemiddeld één keer per maand op zaterdag competitie in de regio en een paar keer per jaar organiseren we gezellige activiteiten. 
Lijkt het je leuk om dit bijzondere team training te geven en/of te begeleiden bij wedstrijden? Of wil je nog wat meer informatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Of bel naar Evelien: 06-42483192

Gezocht: trainer voor F6

Train meJeugdtrainer en/of coach gezocht voor F6 
Het gaat goed met onze jeugd. We krijgen er regelmatig nieuwe leden bij en hebben voor de voorjaarscompetitie een zesde F-team ingeschreven.Voor dit team zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer-coach (alleen coachen is ook een optie) die in gezamenlijk met de andere F-trainers de training van de F voor zijn of haar rekening neemt en die op zaterdag tijdens de wedstrijden de F 6 wil begeleiden. Je kan het alleen doen of met zijn tweeën.

Lees meer...

Uitslagen zaterdag 17 februari

Afb uitslagenAlbatros beleeft en overleeft improvi-zaterdag 17 februari 
Het was afgelopen zaterdag een hele puzzel om de seniorenselecties compleet en optimaal fit in het veld te krijgen. Blessures en zieken hoopten zich in de afgelopen weken op waardoor het improviseren en combineren werd in deze spannende periode van de zaalcompetitie. Voor Albatros 1 stond de belangrijke uitwedstrijd tegen RWA op het programma. Bij winst zou de ploeg van Steven de Graaf zich veilig spelen maar helaas stond na 2x 25 minuten een 19-19 puntendeling op het scorebord.

Lees meer...

Uitslagen zaterdag 10 februari

Afb uitslagenNu de eindfase van de zaalkorfbalcompetitie is aangebroken worden er op alle fronten spannende wedstrijden gespeeld
Sommige Albatrosteams doen nog mee voor de titel, andere vechten tegen degradatie. 
De kampioenskandidaten senioren 2, 4, 6, C1, E2 en F2 deden goede zaken. Het 2e had de nodige moeite met het nu gedegradeerde Tjoba 2 maar nam in de tweede helft ruim afstand en won met 23-15.

Lees meer...

Support voor de selectie

Afb wedstrijdverslagenSupport voor de selectie 
Mede de door de goede aanmoediging van twee weken geleden zijn de wedstrijden tegen Vriendenschaar gewonnen. Albatros 1 staat (met 10 punten) gedeeld 6e en heeft nog een aantal punten nodig voor handhaving in de eerste klasse en Albatros 2 staat momenteel 2e en staat maar 1 punt achter op de koploper. Vorige week speelde Albatros 1 een matige wedstrijd in de sfeerloze hal van Juliana 1, maar deze week zijn we van plan om het publiek weer te voorzien van een leuk en spannend potje korfbal. Albatros 2 had een mindere 1e helft, maar wist zich toch de 2e helft van de punten te voorzien.

Lees meer...

Fotowand kantine Albatros

Misschien heeft u het al gezien, het nieuwe prikbord aan de muur bij de zithoek. Dit is niet zomaar een prikbord, dit is een bijzonder prikbord wat we met elkaar gaan vullen, ouders, kinderen en leden. Er komen geen aankondigingen te hangen, geen mededelingen van het bestuur of wedstrijdprogramma´s.

Lees meer...

Uitslagen zaterdag 3 februari

Afb uitslagenDe senioren- en E-teams van Albatros waren afgelopen zaterdag goed op dreef
Alle acht door hen gespeelde wedstrijden werden op 3 februari in winst omgezet.
Albatros’ eerste team deed haar plicht en haalde twee punten op bij degradatiekandidaat Juliana in Oud-Gastel. Albatros startte slapjes en gaf de thuisploeg in eerste instantie teveel ruimte. De 4-1 achterstand was bij rust omgebogen in een 8-11 voorsprong.

Lees meer...