Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Geboren: Bram

Bram NoorlanderOp vrijdag 21 februari 2020 om 17.20 uur zag Bram het levenslicht
Bram is de zoon van onze leden Inge Scheurwater en Remco Noorlander. Bram liet even op zich wachten, maar is uiteindelijk kerngezond ter wereld gekomen. Hij is 52 cm lang en woog 3690 gram.
We feliciteren het gezin van harte met de geboorte van Bram, geniet ervan! Voor wie een kaartje wil sturen: Prins Bernhardstraat 10, 3331 BR. 

 

Gezocht: hulp voor de sponsorcommissie

sponsorcommissieDe sponsorcommissie is op zoek naar enthousiaste en initiatiefrijke vrijwilligers!
Heeft u of heb jij goede ideeën, heb je tijd voor een klein project of een grote klus, heb je al ervaring op dit gebied of doe je een opleiding in deze richting, dan kun je misschien wel iets voor ons betekenen?
Taken zijn oa. :
- Werven van nieuwe sponsors
- Netwerkbijeenkomsten organiseren ...

Lees meer...

Veelgestelde vragen over de regels van het jeugdkorfbal

spelregelsRegelmatig komen er vragen van ouders, coaches en scheidsrechters over het wisselen van spelers, het spelen met hesjes en spelen als een andere sekse. We zullen proberen het een en ander uit te leggen.
Spelerswisselingen
In het breedtekorfbal bij de achttallen ABCD-jeugd mag er onbeperkt gewisseld worden. Tot vorig jaar was het zo dat je maar één keer de entree vanaf de zijlijn het veld in mocht maken, maar tegenwoordig is dat niet meer zo.
Bij ABCD-wedstrijdkorfbal (A1, B1, B2, C1, C en D1) moeten er vier heren en vier dames in het veld staan en mag maximaal acht keer gewisseld worden.

Lees meer...

Uitslagen zaterdag 22 februari

Afb uitslagenDe korfballers van Albatros speelden afgelopen zaterdag slechts 11 wedstrijden in verband met de Voorjaarsvakantie
Er werd vijf keer gewonnen, vijf keer verloren en één keer gelijkgespeeld, dus de resultaten waren volledig in balans.
De winstpartijen kwamen op naam van senioren 7, E3, E5, F2 en F3. Zij scoorden respectievelijk 21, 14, 16, 25 en 16 maal en wonnen dus terecht hun wedstrijden. Met name de 25-11 winst van F2 op Olympia bood de toeschouwers veel kijkplezier.

Lees meer...

6 maart: Bijzondere Algemene Ledenvergadering

ALVOp vrijdag 6 maart 2020 wordt er in de kantine een bijzondere algemene ledenvergadering gehouden
De uitnodiging hiervoor is inmiddels aan de stemgerechtigde leden gestuurd.
De vergadering zal om 19.45 uur starten, maar als het vereiste quorum van 1/4 van de stemgerechtigde leden dan niet aanwezig is, wordt de vergadering met dezelfde agenda opnieuw vastgesteld en zal deze om 20.00 uur beginnen. 

Lees meer...

Uitslagen zaterdag 15 februari

Afb uitslagenAlbatros heeft op zaterdag 15 februari op veel korfbalfronten goede zaken gedaan
Met name de senioren en oudere jeugdteams waren goed op dreef. Er was winst voor senioren 2, 3, 5, 7 en 8, voor A1 en A3, B1, C1, C2 en C4. C4 speelde een spannende pot tegen Conventus C1 en won na een 3-3 ruststand met 8-10. In maart kan het kampioenschap door het team van Marieke en Amber worden binnen gehengeld.

Lees meer...

Thomas van den Bosch nieuwe trainer Albatros 2

Thomas vdBoschHet is de technische commissie van Albatros gelukt een opvolger te vinden voor Vincent de Kreek
De huidige coach van Kinderdijk 2, de 26-jarige Thomas van den Bosch, zal binnenkort zijn handtekening zetten onder het contract van trainer/coach van Albatros 2. Na gesprekken met de technische mensen van Albatros lijkt de in Papendrecht woonachtige Van den Bosch qua profiel en spelstijl prima bij Albatros te passen. Ook de kennismaking met de spelers verliep naar wens waarna besloten is een verbintenis met hem aan te gaan.
De enthousiaste trainer stelt zich graag even voor. 

Lees meer...