Sponsors seizoen 2017-2018

Hoofdsponsor seizoen 2017-2018

Uitslagen zaterdag 21 april

Afb uitslagenEr werd afgelopen zaterdag weer op alle niveaus gesport door de korfballers van Albatros
Opvallend in de grote lijst uitslagen waren de beide zeldzame overwinningen van F4 en F5. F4 won in Krimpen aan de IJssel met 3-16 van KOAG F2 en dat betekende de allereerste overwinning sinds het begin van dit seizoen in september 2017. De meiden en coaches waren terecht superblij!
F5 speelde thuis tegen PKC F8 en boekte een keurige 7-4 overwinning. Dit was de tweede winstpartij voor de jongens en meisjes van F5 en dat leverde hele leuke en blije beelden op.

Lees meer...

Zaalindeling wedstrijdkorfbal bekend

Afb schemaTerwijl we nog volop op het veld spelen is de indeling voor de zaalcompetitie 2018-2019 bekend geworden
Dit betreft het wedstrijdkorfbal uitgezonderd de reserve 4e klasse, de 2e klasse A-jeugd en de D-Hoofdklasse waar nog dispensaties voor aangevraagd kunnen worden.
Albatros C1 komt na het succesvolle afgelopen zaalseizoen uit in de Hoofdklasse C en treft daar de regiogenoten Vriendenschaar en PKC. Verder staan er ontmoetingen tegen SKF (Veenendaal), DSC (Eindhoven), DVO (Bennekom), Tiel ’72 en Dalto (Driebergen) op de uitdagende agenda!

Lees meer...

Uitslagen zaterdag 14 april

Afb uitslagenAlbatros' eerste team heeft de wedstrijd tegen het Zeeuwse Fortis met winst afgesloten 
Bij 7-9 in de rust en een 12-15 achterstand halverwege de tweede helft leek koploper Albatros het onderspit te gaan delven. Te veel thuisspelers hadden het vizier niet op scherp, maar in de tweede helft werd er wat meer energie in de wedstrijd gestopt en kwamen steeds meer schutters tot scoren.

Lees meer...

Opgave Swift-toernooi

Logo korfbalvereniging SwiftHieronder staan de teams welke deze week worden opgegeven voor het Swifttoernooi op 10 mei in Middelburg
Achter de teams staan de contactpersonen. Staat je team er niet bij of staat jouw team er juist onterecht wel bij, geef dit a.u.b. zo snel mogelijk door aan mij. 

S-mix Laura Baidenmann
S-5/6 Jeroen Glastra van Loon
S8 Martijn Smeulers ...wordt vervolgd ....

Lees meer...

Uitslagen zaterdag 7 april

Afb uitslagenDe eerste zonnige aprilzaterdag, waarbij in de Ziggo Dome de zaalfinale werd gespeeld, leverde voor Albatros een matige score op. Van de zes teams die in het veld kwamen won alleen D2 de spannende wedstrijd tegen Movado D1 met 8-7. Zaalkampioen Albatros B4 en Conventus B3 deelden de punten (4-4) en E1 verloor nipt van Kinderdijk E1 (8-9). De drie gespeelde uitwedstrijden gingen verloren. B2 redde het niet bij Movado B1, F4 en F6 speelden een prima wedstrijd, maar verloren toch helaas.

Lees meer...

Lancering ‘Vrienden van Albatros’ groot succes!

ThijsOp zaterdag 31 maart jl. is het nieuwste sponsorconcept van start gegaan: De ‘Vrienden van Albatros‘ bestaat uit de Club van 50 en de Club van 100.
In de kantine hangen twee mooie sponsorborden (met dank aan Ad Droogendijk) en de eerste naambordjes zijn inmiddels een feit!
Een speciaal welkom aan Margreet de Bondt als eerste lid van de Club van 100. Jasmijn Goud heeft zich als eerste aangemeld voor de Club van 50.
Ook verwelkomen wij o.a. Joren Zijderveld, Max van der Pol, Linda Euser, Anniek Voskuijl, Esther van Herpen en Gaby Boom bij de ‘Vrienden van Albatros’.

Lees meer...

Geslaagd Paastoernooi Vriendenschaar

ZH kofbalcupOp tweede paasdag, maandag 2 april 2018, vond bij korfbalvereniging Vriendenschaar het Rabobank regio-paastoernooi plaats
Ondanks de soms gure weersomstandigheden werd het terrein aan de Sluisweg de hele dag drukbezocht door de jeugdspelers en diverse supporters van alle deelnemende verenigingen. Het was een succesvol en zeer geslaagd toernooi waarbij jeugd uit de regio kon sporten en de korfbalsport heeft gepromoot met fanatieke, spannende en sportieve wedstrijden.

Lees meer...