Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Trainingsschema najaar 2019

TrainenNa een paar weken van vakantie, rust en ontspanning gaan we in augustus weer fris en vrolijk trainen. Je vindt hier het trainingsschema voor alle teams.
De seniorenselectie start op maandag 12 augustus, de overige selectieteams vanaf 19 augustus en vanaf maandag 26 augustus gaan de overige teams van start.
Mochten er opmerkingen op het schema zijn, mail dan even vóór eind juli naar Margeet, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ?

 

Zaalindeling compleet

Afb schemaNa de indeling van de meeste klassen is nu ook de indeling bekend van alle jeugdteams in het wedstrijdkorfbal zaal
Vanaf november zullen A1, B1, B2, C1, C2 en D1 optreden in de Hoofdklasse, 1e en 2e klasse. A1 is ingedeeld in de 1e klasse en speelt hierin tegen RWA A1, IJsselvogels A1, Reeuwijk A1, Vriendenschaar (B) A1, KCC A2, Oranje Wit A2 en PKC/SWKgroep A3. 
B1 mag het in de Hoofdklasse opnemen tegen de concurrentie van PKC, KCC, Oranje Wit, KOAG, Maassluis, ONDO (G) en Fortis. Dit zaalseizoen speelt het team voor het eerst met schotklok.

Lees meer...

Veldindelingen wedstrijdkorfbal bekend

Afb nieuwsbriefDe 11 wedstrijdkorfbalteams van onze vereniging weten nu ook tegen welke clubs er vanaf zaterdag 7 september gespeeld gaat worden. Voor de seniorenselectie geldt ook dit seizoen weer veel gecombineerde wedstrijden voor het 1e en 2e team. Het 3e team gaat ook de uitdaging in de reserve 1e klasse aan en A1 speelt dit seizoen weer in de Overgangsklasse. Kijk hier voor de pouleindelingen. 

 

Hulp gevraagd bij het schoolkorfbaltoernooi

HELP 400x400De kantinecommissie zit met spoed verlegen om wat hulp komende zaterdag bij het schoolkorfbaltoernooi
Heb jij zaterdag een paar uurtjes over om te helpen in de keuken of achter de bar, stuur dan even een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Je maakt dan heel veel kinderen en bezoekers gelukkig.

 

 

Voorbereiding seizoen 2019-2020

OproepHet seizoen 2018-2019 zit er nu bijna echt op, maar voor de seniorenselectie staat de eerste training alweer gepland op maandag 12 augustus, over zes weken dus. Het veldseizoen 2019-2020 start op zaterdag 7 september, natuurlijk vooraf gegaan door een aantal oefenwedstrijden en de vervelende selectiemomenten. 
Je kunt hier zien wanneer je wedstrijden hebt. Let op: er zijn wat gewijzigde tijden. 

 

Jeugdtrainers seizoen 2019-2020

Train meHet Technisch blok jeugd heeft al veel trainers bereid gevonden komend seizoen één van de 27 jeugdteams te gaan trainen. Zoals je in de bijgevoegde lijst kunt zien zijn er echter nog een paar open plekken. Ben je niet gevraagd, heb je je bedacht en lijkt het je leuk om een groep jeugdigen de kneepjes van het korfballen bij te brengen, mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of spreek één van de TB-leden aan?

 

Mooie derde plaats voor Robin Verwoert

Afb schemaHoewel hij lang op een nieuw seizoensrecord afstevende, is het Robin net niet gelukt boven de 138 treffers van Koen uit te komen. Met zijn 132 treffers in het seizoen 2018-2019 werd hij wel de onbetwiste topscorer van het eerste team. Bij de dames was de eer dit seizoen opnieuw voor Nathalie die Mariska net achter zich liet. De 550 door het vlaggenschip gescoorde doelpunten betekenden een gemiddelde van 19,64 per wedstrijd, het hoogste in de historie van Albatros.

Lees meer...