Sponsors seizoen 2017-2018

Hoofdsponsor seizoen 2017-2018

Uit de pen van .....Belle van Maanen

pen

Hallo allemaal, ik ben Belle van Maanen en ik zit op korfbal (duhhh). Ik ben net 12 geworden. En Frank nog heel erg bedankt dat je de pen aan mij hebt gegeven. 
Ik weet nog dat ik voor het eerst ging korfballen, ik was nog maar 6 jaartjes oud. Ik begon bij de welpen en ik kon meteen al aardig wat balletjes erin leggen. Ik ben niet zo lang in de welpen gebleven, want na de zomervakantie was ik al oud genoeg voor de f-jes. Eerst kwam ik in f4. Ik vond dat helemaal geweldig, want dan kon ik wedstrijdjes gaan spelen en ik mocht mee op kamp.

Lees meer...

Geslaagde Albatrossers

geslaagdWij feliciteren de onderstaande Albatrossers met het behalen van hun diploma voortgezet onderwijs. Weten jullie nog meer geslaagde korfbalvrienden, stuur even een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Linda Bakker, Steffi la Grand, Luc Hulsman, Lisa Klop, Daan Los, Matthijs Mulder, Rick den Otter, Sander Punt, Isis Schipper, Sander de Snoo, Marleen van Utrecht en Sterre van der Vliet!

 

Indeling senioren 2018-2019

Afb schemaHierbij de indeling voor de seniorenteams in het seizoen 2018-2019
Sta je ten onrechte in de indeling, dan ben je je waarschijnlijk vergeten af te melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ben je ten onrechte niet ingedeeld of heb je vragen of opmerkingen, mail dan even met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Uit de bestuursvergadering

albatros bestuurIn de laatste bestuursvergadering hebben wij weer uitgebreid gesproken over de AVG Vanzelfsprekend is het goed dat ook vanuit sportverenigingen de privacy van de leden gerespecteerd wordt. De nieuwe regelgeving gaat echter wel heel ver. Wij moeten als sportvereniging documenten vaststellen, protocollen opstellen, leden vragen op zij wel op een foto willen. M.a.w. veel werk dat leidt tot veel bureaucratisch gedoe. Gelukkig is alles geregeld en kunnen wij over tot de orde van de dag. 

Lees meer...

Paalschiettoernooi 2018 een geweldig succes

EF 1Het paalschiettoernooi startte dit jaar vanwege de verplichtingen van C1 in Nuenen pas om 16 uur voor de allerjongsten van de club. Na het eten en de huldiging van C1 ging het toernooi verder en rond de klok van 23.45 uur werd de finale beëindigd. Maar liefst 121 koppels namen dit jaar deel aan het bliksemsnelle toernooi dat geholpen werd door het mooie weer. 
De winnaars in de diverse categorieën werden: 

Lees meer...

Geboren: Daan Havelaar

Daan Havelaar Op vrijdag 8 juni jl. zijn clubtopscorer René Havelaar en zijn vriendin Priscilla de trotse ouders geworden van Daan
Daan woog bij zijn geboorte 3940 gram en is een halve meter lang. Hij wachtte op verzoek van de selectie lang genoeg met geboren worden en kwam pas na de spannende fase van de competitie ter wereld. We hopen dat Priscilla snel hersteld van de bevalling en dat zoon Daan de scoringstalenten van zijn vader heeft. 

Lees meer...

Spelers bedankt (door Margreet ....)

FeestZaterdag 9 juni 2018, een dag om in te lijsten
Wat dan in augustus 2017 begint met  de eerste trainingen en een samengesteld team kan tot iets heel moois leiden. Vier 2e jaars C-spelers moeten maar weer kijken hoe het gaat met vier “nieuwe spelers/1e jaars C” erbij. Wat dat kan brengen hebben vele supporters met mij zaterdag kunnen zien in Nuenen. Het is een hechte groep geworden die naast trainen en korfbal nog meer vrije tijd gezamenlijk doorbrengt.

Lees meer...