Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

TVDWVDW 2018-2019: G-team

G-team 2018Het G-team vertrok vandaag naar Leiden om daar twee pittige wedstrijden te spelen. Eerst tegen Merwede G1, die in theorie nog kans maakten op het kampioenschap. Albatros verdedigde erg sterk waardoor Merwede moeilijk tot scoren kwam. Maar ook Merwede deed het goed in de verdediging waardoor wij ook geen doelpunten konden maken. Wel heel veel “oh…bijna!” doelpunten maar ja, die tellen helaas niet mee… Uiteindelijk scoorde Merwede toch twee keer waardoor de uitslag op 2-0 kwam. Teleurgesteld maar toch niet ontevreden omdat we ons goed staande wisten te houden.

Na een half uurtje rust, speelden we tegen Sporting Trigon die een gelijkspel nodig hadden om kampioen te worden. Het was een sportieve wedstrijd waarin er aan beide kanten de nodige kansen waren maar helaas voor Albatros, de ballen er weer nét niet in wilden! Sporting Trigon wist wél twee keer te scoren dus wederom was de uitslag 0-2. Het kampioenschap was dus voor onze tegenstanders uit Leiden.

De zaalcompetitie is voor ons nu afgelopen maar we blijven toch nog een paar weken in de zaal trainen. Vanaf 3 april trainen we weer buiten op het veld en op 6 april doen we mee aan een toernooi in Deventer. Op Hemelvaartsdag reizen we af naar Noordwijk om mee te doen aan het NK en op 8 juni is er een toernooi in Tilburg, waar we aan meedoen. De veldcompetitie is nog niet bekend maar uiteraard doen we daar ook aan mee, in de G-2 poule. In de zaal volgend seizoen gaan we het een poule lager proberen en hopen we weer eens wat vaker te scoren en wie weet zelfs te winnen. We houden jullie op de hoogte!

Om te bewijzen dat we toch echt wel kunnen scoren, heeft trainster Simone op de laatste training een filmpje gemaakt met héél veel doelpunten! Probeer ze maar eens te tellen en geniet van de spelers van het G-team!