Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

TVDWVDW 2018-2019: C1

C1Wij zijn C1 en we willen ons graag aan jullie voorstellen. Wij spelen op het veld en in de zaal hoofdklasse en dat is best pittig. Op dit moment staan we derde. We hebben nog kans om tweede te komen, maar dan moeten we nog wel alle wedstrijden winnen.
M is van Margreet en van Motivatie. Margreet is onze trainster en ze motiveert ons altijd. Tijdens trainingen en wedstrijden, zodat we lekker veel doelpunten Maken.
S is van Sander en van Scoren hij spoort ons dat zo veel mogelijk aan om dat te doen. Sander is onze trainer en speelt zelf in A1.

M is van Merijn en van Mikken & Maken, dat doet Merijn graag en goed. Merijn is goed in afstandsschoten, hoe verder hoe liever.
R is van Rick en van Richten en Raken. De week voor de wedstrijd van Vriendenschaar was Rick ziek, maar zaterdag was hij de man of the match met zes doelpunten.
R is van Rens en van Rebound. Rens is hier steengoed in. Ook Raakt hij Regelmatig het doel! Rens zorgt door zijn goede rebound dat anderen kunnen scoren en zelf pikt hij ook zijn doelpunten mee.
J is van Jesse en van Juichen. Dat doet hij niet alleen als hij zelf scoort of zijn team, bij wedstrijden van het eerste voert Jesse de supportersploeg aan met de trommel en gezang.
Dat waren onze heren. Na de wedstrijd maken ze in de kleedkamer de gekste foto’s, vooral als we hebben gewonnen en anders eten ze een heel pak roze koeken als troost.
Nu onze dames, zij zijn meestal wat rustiger in de kleedkamer, maar ze doen er wel wat langer over om te douchen.
S is van Sofie en van Schoten. Geef haar een metertje vrij en ze Schiet ze er allemaal in. Sofie is de Stille kracht, maar onderSchat haar niet, ze laat zich niet opzij zetten en staat haar mannetje wel.
F is van Fleur en van Ferre schoten. Fleur heeft een zuiver schot, ze kan ook goed afvangen en is lekker Fanatiek.
F is van Femke en van Frije ballen. Die schiet Femke er zo in, zelfs als ze de bal niet goed krijgt aangespeeld. Femke is samen met Sofie de rustige helft van de dames, maar is een tijger als ze verdedigt.
A is van Anouk en van Albatros, Aanvoerder en Aanvallen. Albatros is haar club. Anouk begint elke wedstrijd met aanvallen. Anouk spoort haar vak regelmatig Aan om iets Anders te proberen of nog beter Aan te vallen.
Klik hier voor onze doelpunten van de wedstrijd tegen Vriendenschaar C1.
We zouden het leuk vinden als jullie bij onze wedstrijden komen kijken en ons aan komen moedigen!
Groetjes van C1

C1 TVDWVDW 2018-2019