Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

TVDWVDW 2018-2019: F3

Meiden van F3F3 is een supergezellig team dat bestaat uit vijf hele leuke en gezellige meiden
De vijf meiden zijn: Lotte, Eva, Joanna, Liz en Maud. De trainsters van dit meidenteam zijn Naomi en Corine.
Lotte is 7 jaar en zit in groep 3 van de Develhoek. Ik vind het super gezellig bij de korfbal. Vooral het scoren vind ik leuk. Maar ook samen met Maud in het team te zitten is super gezellig! 
Hoi ik ben Eva. Ik ben 8 jaar en ik zit in groep 4 op school De Brug. Bij korfballen vind ik aanvallen en scoren het leukst. En de trainingen zijn mijn favoriet!

 

Joanna is 7 jaar en zit in groep 4 van De Notenbalk. Joanna heeft het erg naar haar zin op de korfbal. Ze vind het echt heel leuk!! Joanna vindt de trainsters heel lief
Hoi, ik ben Liz. Ik ben 8 jaar en zit in groep 4 van school De Brug. Bij korfballen vind ik verdedigen het leukst, maar ook aanvallen vind ik leuk. En een wedstrijd spelen is mijn favoriet
Ik ben Maud en ik ben 6 jaar. Ik zit bij Lotte in de klas in groep 3. Ik vind het super leuk als we winnen en baal erg als we verliezen. Ook wil ik graag scoren en kan dit al van heel ver. Ik vind het heel gezellig in mijn team en de trainsters zijn erg lief. Later wil ik zelf ook trainster worden en in het 1e korfballen.
Ik ben Naomi en ben de trainster van de F3. Ik speel zelf in de A2. Ik korfbal al 12 jaar. Het trainen geven aan de 5 meiden van de F3 vind ik erg leuk om te doen. En ze doen altijd hun best!
Ik ben Corine en ben de trainster van de leuke meiden van F3. Ik speel zelf in het 9e, wat een superleuk en gezellig team is. Ik korfbal al 12 jaar. Het training geven aan deze vijf top meiden is echt heel leuk om te doen. Ik ben ook heel trots op ze!