Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

TVDWVDW 2018-2019: D3

D3 2018-2019Deze week is mijn team D3, TVDWVDW. De kinderen vormen echt een team en daardoor is het altijd gezellig. Sinds de zaal heeft dit gemotiveerde team een sponsor, Den Hoed Optiek. Met de nieuwe shirts aan wonnen we meteen de eerste zaalwedstrijd! Hieronder vertellen zij wat over zichzelf. Groetjes, Arina

Ik ben Boaz. Ik vind ons team een leuk, gezellig en goed team. Ik zit al vanaf groep 2 op korfbal, nu al 6 jaar en vind het nog steeds heel leuk. Ik kan goed ballen onderscheppen, maar soms vergeet ik daardoor mijn tegenstander te verdedigen;). In de wedstrijd val ik het liefst aan.

Hoi, ik ben Christie Hoogvliet en ik speel ook in de D3. Ik vind korfbal zo leuk omdat ik van teamsporten houd. Ik vind dat we een gezellig team hebben. Ik zit al 3 jaar op korfbal. Ik hoop natuurlijk dat ik later in het eerste mag spelen.

Ik ben Emma. Ik vind korfbal echt super leuk en mijn team ook. Het is erg gezellig. Ik heb het echt naar mijn zin en er zijn altijd leuke dingen te doen. Ik denk dat ik nog heel lang blijf korfballen.

Hoi, ik ben Jara. Ik ben 10 jaar. Ik ben bezig met het vierde jaar korfbal. Ik vind dit team superleuk! Ook onze trainster Arina vind ik een hele leuke trainster! Ik vind vooral de wedstrijden leuk.

Ik zit nu 3 jaar op korfbal bij Albatros en vind het altijd een feestje om te trainen en een wedstrijd te spelen. Wat ik het leukste van Korfbal vind is dat het met een team is. Met z’n allen gaan we voor de winst en hebben we veel lol onder elkaar. Ik ben super blij met Arina als trainster. Buiten dat ze heel erg aardig is traint ze heel goed. Ze traint me al een paar jaar en ik hoop dat ze me nog een paar jaar mag blijven trainen. De feestjes bij Albatros zijn echt heel leuk we liggen dan vaak met het hele team in een deuk en laat ik het kamp ook niet vergeten. Ik ben blij dat ik onderdeel ben van D3. Liefs Jasmijn van der Walle

Hoi, ik ben Juliëtte ik ben 9 jaar en bijna 10. Ik speel korfbal sinds september 2016. Ik vind aanvallen het leukst. En ik heb nu een heel leuk team en een leuke trainer. Ik vind Albatros een leuke club want, er worden veel extra activiteiten georganiseerd. Het is ook leuk dat ik nu op een groter veld speel.

Hoi, ik ben Laura van Hekezen. Toen ik 6 jaar was ben ik lid geworden van Albatros. Ik begon bij de welpen op zaterdagochtend, dat was altijd erg leuk. Na een welpentoernooi bij PKC kwam ik in F4. Nu ben ik 11 jaar en speel ik in D3. Een super leuk en gezellig team. Onze trainster is Arina, van haar heb ik al heel veel geleerd. Met mijn team heb ik het super naar mijn zin bij Albatros.

Ik ben Lisa van Vuuren en ben 10 jaar (bijna 11 :)). Ik speel sinds kort bij D3 en daar ben ik super blij mee! Ik zit in een heel leuk team en hoop met hun veel wedstrijden te gaan winnen!

Ik ben Marten en ben 11 jaar. Ik zit al bijna 5 jaar op korfbal. Ik vind korfbal leuk omdat je dan met andere kinderen omgaat. Korfbal is echt mijn sport. Ik vind aanvallen het leukste, vooral doorloopballen maken en op afstand schieten. Ik zit in het team met mijn beste vriend Youri. Dat vind ik heel leuk. Ik ben soms nog wat bang als de bal onverwachts op mij afkomt en wil dit graag afleren. Ik vind de trainingen van Arina erg leuk. Naast korfbal houd ik van klimmen. In bomen, of tegen rotsen op. En ik speel graag Fortnite. Dit was mijn verhaal.

Hoi ik ben Tamar. Ik zit in de D3. Ik ben bezig met mijn 5e jaar op korfbal. Ik vind het team superleuk en gezellig! Ook vind ik onze trainster, Arina een súper leuke trainster!

Hoi, ik ben Youri, ik ben 11 jaar en ik zit al bijna 4 jaar op korfbal. Ik vind het heel leuk om in de D3 te spelen want ik kan lekker snel rondspelen met mijn teamgenoten. Wat ik nog graag zou willen leren is om handige trucjes bij tegenstanders uit te halen. En wat ik nog graag zou willen bereiken dat ik steeds beter word in korfbal.