RB sports
Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

TVDWVDW is inmiddels niet meer weg te denken van de Albatros website. Ben je nieuw hier of weet je even niet meer wat het precies is en hoe je het wordt? Lees dan verder!

Elke week wordt er een team 'in het zonnetje' gezet op de website van Albatros. Dan ben je met je team: Team Van De Week Van De Website!!!

Hoe werkt het?
De webgroep maakt een indeling en laat de trainer en contactpersoon weten wanneer het team aan de beurt is. In de week dat jouw team aan de beurt is, stuur je de bijdrage naar ons op. Dat kan via de trainer, maar ook één van de spelers zelf of een ouder.

Wat?
De invulling van de bijdrage laten we helemaal aan jullie over. Het mag bijvoorbeeld een wedstrijdverslag zijn, maar ook een fotoreportage van de supporters, een interview met alle spelers of een filmpje van een leuke oefening die jullie op de training hebben gedaan. Hoe gekker, hoe beter!!!

Heb je al een leuk idee en kan je niet wachten tot jouw team aan de beurt is?! Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TVDWVDW 2019-2020: C4

C4 TVDWVDW 2019-2020Het allereerste Team Van De Week Van De Website (TVDWVDW) van seizoen 2019-2020 is C4. Ze hebben alvast heel goed geoefend en zijn helemaal klaargestoomd voor de competitie. Alleen achteruit gooien blijkt nog wat lastig (zie filmpje), maar gelukkig hoef je dat in de wedstrijd meestal niet te doen. Na nog maar 2 wedstrijden te hebben gespeeld, ziet het er erg gunstig uit voor C4. De komende 4 wedstrijden zullen ze dan wel scherp moeten blijven, maar met coaches Amber en Marieke langs de lijn komt dat vast goed!


TVDWVDW 2018-2019: F5

F5Met trost willen wij u Albatros F5 van 2018-2019 nog voorstellen. Nou ja 2018, we zijn in november 2018 begonnen waar iedereen eind augustus begint. Dit is het team wat dit seizoen dus het kortste bij elkaar is geweest. Maar wat hebben we een plezier gehad! Lees hier het verhaal van Mathias, Elias, Kaylee, Tijn, Viviënne, Givano en trainers Rick en René.


TVDWVDW 2018-2019: Senioren 5 en 6

TVDWVDW 5 en 6Wist je dat………
• Senioren 5 en 6 al jaren traint en speelt in ongeveer dezelfde samenstelling
• Wij echter pas kort geleden voor het eerst een weekend weg zijn geweest
• Wij toen dachten elkaar best goed te kennen
• Dit toch niet altijd zo bleek te zijn
• Wij een ongekend talent in Suus hebben ontdekt als quiz-maker
• Wij voorafgaand aan het weekend de meest vreemde vragen hebben beantwoord
• Wij hopen dat deze antwoorden niet openbaar worden gemaakt
• Dit ook geldt voor onze babyfoto’s
• Senioren 5 en 6 nog veel meer Wist je dat-jes hebben gemaakt die hier te lezen zijn

TVDWVDW 2018-2019: F4

F4In de film van het Team Van De Week Van De Website van deze week stellen Sam, Isabelle, Lars, Dorena, Sil en Emma zich graag aan u voor. U ziet wedstrijdbeelden van het toekomstig 1e; let ook op de steekpasses en luister goed naar de vertrouwde harde kern aan supporters. En we oefenen ook alvast op het oplopen en met name het zwaaien. En we bespreken ons eerste jeugdkamp alvast uitvoerig. Het thema... Even de kennis over de kampleiders testen. De kampleiders worden ook vast beoordeeld. Een gezonde basis wordt jong gelegd en Emma zit weer vol verhalen. De Bonteavond... Kortom, u komt veel te weten over de spelers van F4.

 

TVDWVDW 2018-2019: G-team

G-team 2018Het G-team vertrok vandaag naar Leiden om daar twee pittige wedstrijden te spelen. Eerst tegen Merwede G1, die in theorie nog kans maakten op het kampioenschap. Albatros verdedigde erg sterk waardoor Merwede moeilijk tot scoren kwam. Maar ook Merwede deed het goed in de verdediging waardoor wij ook geen doelpunten konden maken. Wel heel veel “oh…bijna!” doelpunten maar ja, die tellen helaas niet mee… Uiteindelijk scoorde Merwede toch twee keer waardoor de uitslag op 2-0 kwam. Teleurgesteld maar toch niet ontevreden omdat we ons goed staande wisten te houden.

Lees meer...

TVDWVDW 2018-2019: C1

C1Wij zijn C1 en we willen ons graag aan jullie voorstellen. Wij spelen op het veld en in de zaal hoofdklasse en dat is best pittig. Op dit moment staan we derde. We hebben nog kans om tweede te komen, maar dan moeten we nog wel alle wedstrijden winnen.
M is van Margreet en van Motivatie. Margreet is onze trainster en ze motiveert ons altijd. Tijdens trainingen en wedstrijden, zodat we lekker veel doelpunten Maken.
S is van Sander en van Scoren hij spoort ons dat zo veel mogelijk aan om dat te doen. Sander is onze trainer en speelt zelf in A1.

Lees meer...

TVDWVDW 2018-2019: E4

E4De ouders van E4 maken regelmatig filmpjes van doelpunten tijdens de wedstrijd. Coaches Jens en Wouter hebben van de doelpunten van Joshua, Serra, Ben, Tessa en Quinten een filmpje gemaakt.

 

 

TVDWVDW 2018-2019: E8

E8Deze week is er nog een Team Van De Week Van De Website: E8. De meiden stellen zichzelf voor in het filmpje dat ook beelden bevat van de training en een leuk uitje.

 

 

TVDWVDW 2018-2019: B1

B1Deze week heeft B1 de eer om zich het team van de week van de website te benoemen. Deze kans laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Om het team beter te leren kennen hebben we een aantal leuke weetjes over de B1. Allereerst stellen we ons graag even voor. Ons team bestaat uit Anouk, Damian, Daphne, Jorien, Lisette, Marèl, Thijmen, Thomas en trainers Caroline en Kees. Daarnaast hebben we nog een mascotte Alpi.

Lees hier verder én bekijk het filmpje dat ze hebben gemaakt.

TVDWVDW 2018-2019: F1

F1Dat de meiden van F1 kunnen korfballen, blijkt wel uit de stand op de ranglijst. Na 7 gespeelde wedstrijden staan ze bovenaan. Mocht u het bewijs willen zien, bekijk dan het filmpje van Niene, Elin, Lizz, Benthe, Eavan en trainers Bart, Elwin en Monique.

 

TVDWVDW 2018-2019: C4

C4Wij zijn de meiden van C4 en nu dus team van de week van de website. Hartstikke leuk, maar verzin maar eens wat leuks. We zijn supertrots op elkaar en hoe kan je dat het beste laten zien, nou schrijf allemaal eens wat over een ander in estafette-vorm. Doen we er ook nog een filmpje bij; doorloopbal in estafette-vorm, in dezelfde volgorde. Ons team bestaat uit Anouk, Britt, Frederique, Jente, Lisanne, Robin, Veerle, Wies, Yasmijn; 9 oergezellige meiden.

Bekijk snel hun tekst en filmpje.