Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

TVDWVDW is inmiddels niet meer weg te denken van de Albatros website. Ben je nieuw hier of weet je even niet meer wat het precies is en hoe je het wordt? Lees dan verder!

Elke week wordt er een team 'in het zonnetje' gezet op de website van Albatros. Dan ben je met je team: Team Van De Week Van De Website!!!

Hoe werkt het?
De webgroep maakt een indeling en laat de trainer en contactpersoon weten wanneer het team aan de beurt is. In de week dat jouw team aan de beurt is, stuur je de bijdrage naar ons op. Dat kan via de trainer, maar ook één van de spelers zelf of een ouder.

Wat?
De invulling van de bijdrage laten we helemaal aan jullie over. Het mag bijvoorbeeld een wedstrijdverslag zijn, maar ook een fotoreportage van de supporters, een interview met alle spelers of een filmpje van een leuke oefening die jullie op de training hebben gedaan. Hoe gekker, hoe beter!!!

Heb je al een leuk idee en kan je niet wachten tot jouw team aan de beurt is?! Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TVDWVDW 2018-2019: D4

D4Wat vind je leuker? Aanvallen of verdedigen? Zaal of veld? Wat is je leukste manier om te scoren? Zomaar wat vragen die de spelers van D4 hebben moeten beantwoorden. Benieuwd naar de antwoorden van Amber, Angelique, Bridget, Fae, Fleur, Lisa, Lotte, Nick, Michelle, Sebastiaan en Tara? Bekijk het hier!


TVDWVDW 2018-2019: B3 KAMPIOEN!

TVDWVDW B3Het regent kampioenen bij TVDWVDW; dit keer B3. Zij geven jullie een uniek inkijkje in hun voorbereiding, de wedstrijd zelf en de feestvreugde na afloop. Bekijk hier het filmpje!TVDWVDW 2018-2019: F2 KAMPIOEN!

F2Deze week is wederom een kampioensteam Team Van De Week Van De Website: F2! Bekijk snel het filmpje van het team van trainsters Britt en Lisa met de spelers Sem, Sarah, Marijn, Marlies, Max en Sterre. De beelden spreken voor zich.
TVDWVDW 2018-2019: C3 KAMPIOEN!

C3Op zaterdag 6 oktober stond voor C3 de uitwedstrijd tegen Maassluis op het programma. Tot nu toe waren alle wedstrijden door ons gewonnen en er werd rond de klok van half 12 met goede moed vertrokken vanuit Zwijndrecht. Om 11.15 uur was voor de trainers en ouders al bekend dat directe concurrent KCR had verloren en dat C3 daarom vandaag ineens kampioen kon gaan worden. Voor de spelers werd dit alleen nog even geheim gehouden....
Lees hier verder.

TVDWVDW 2018-2019: E5

E5Deze week stellen wij aan u voor team E5. E5 is een samengesteld team van 6 spelers; 3 eerstejaars E-tjes en 3 tweedejaars E-tjes. Voor de tweedejaars E-tjes is het spelen ook vrij nieuw, omdat zij vorig jaar/seizoen begonnen zijn met korfballen, dus voor alle 6 de spelers valt er genoeg te leren. Sinds afgelopen maandag zijn we begonnen met een tweede keer trainen in de week, om bepaalde dingen er goed in te krijgen; snelheid in gooien, verdedigen (billen naar de korf), doorloopballen nemen en deze ook te verdedigen enz. Afgelopen zaterdag hebben we hier goed gebruik van kunnen maken. We zien uit naar de komende wedstrijden.
Bekijk hier wie de spelers zijn.

TVDWVDW 2018-2019: B2

B2Ook B2 is hard aan het trainen. Met een gemiddelde lengte van 150 cm is dit toch nog niet zo gemakkelijk. De enige die geen moeite heeft is de reus van het team. Gelukkig gaat het de kabouters in de wedstrijd beter af! We hebben alle 3 de wedstrijden dik gewonnen! Toppers!

Bekijk hier het filmpje...

 

TVDWVDW 2018-2019: D1

D1Een oude foto in de groeps-app bracht ons op het idee om D1 voor te stellen aan de hand van oude foto’s. Ouders hebben in de (digitale) archieven gezocht en een foto van het begin van de korfbal carrière opgezocht. Nadia, Esmée, Tara, Thom, Linde, Thijs, Peter en Tim hebben er zelf commentaar bij gegeven.

Lees hier verder.

 

 

TVDWVDW 2017-2018: D3

D3Het korfbalseizoen zit er al een tijdje op, maar D3 had begin juli nog een uitje tegoed. Wil je weten wat voor iets stoers Anouk, Boaz, Daan, Frederique, Jens, Jente, Lotte, Noa, Tamar, Timon en coaches Jeroen en Peter hebben gedaan? Bekijk dan snel het fotoverslag!

Of hier alvast een tipje van de sluier...

Lees meer...

TVDWVDW 2017-2018: F6

F6 kampioenF6 is deze week ook team van de week van de website. Begin maart werd het team van F6 bekend gemaakt. Bart, Kevin, Maud, Lotte, Sophie en Evy gingen op 24 maart hun eerste oefenwedstrijd spelen tegen Deetos en die werd gelijk gewonnen. Daarna startten ze met de competitie met SKV Sleeuwijk, DVS H.I. Ambacht en Nieuwerkerk in de poule. Alle punten werden behouden bij Albatros behalve de uitwedstrijd in en tegen Nieuwerkerk. Er werd maar liefst 56 keer gescoord in de doelpunten hadden de topscorers Sophie, Kevin Bart een groot aandeel maar met het hele team werden onze toppers kampioen!

Lees hier verder.

TVDWVDW 2017-2018: D2

D2 3Team van de week van de wensite is D2. D2 is een groep spelers met uiteenlopende kwaliteiten. Mede hierdoor is het super super stoer dat ze beide veldcompetities kampioen geworden zijn. Zeker het laatste kampioenschap waarbij we meerdere wedstrijden met veel strijd gewonnen hebben is bijzonder. De afsluiting met gourmetten en minigolf was dan ook echt verdiend en gezellig. De bekers staan niet op de foto maar werden stralend ontvangen.

Lees meer...

TVDWVDW 2017-2018: Welpen

TVDWVDW WelpenHet einde van het seizoen nadert en dus worden de Welpen van Albatros klaargestoomd om wedstrijden te gaan spelen. Bekijk hier hoe dat gaat en wat de Welpen nog meer hebben gedaan afgelopen seizoen.