Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

TVDWVDW is inmiddels niet meer weg te denken van de Albatros website. Ben je nieuw hier of weet je even niet meer wat het precies is en hoe je het wordt? Lees dan verder!

Elke week wordt er een team 'in het zonnetje' gezet op de website van Albatros. Dan ben je met je team: Team Van De Week Van De Website!!!

Hoe werkt het?
De webgroep maakt een indeling en laat de trainer en contactpersoon weten wanneer het team aan de beurt is. In de week dat jouw team aan de beurt is, stuur je de bijdrage naar ons op. Dat kan via de trainer, maar ook één van de spelers zelf of een ouder.

Wat?
De invulling van de bijdrage laten we helemaal aan jullie over. Het mag bijvoorbeeld een wedstrijdverslag zijn, maar ook een fotoreportage van de supporters, een interview met alle spelers of een filmpje van een leuke oefening die jullie op de training hebben gedaan. Hoe gekker, hoe beter!!!

Heb je al een leuk idee en kan je niet wachten tot jouw team aan de beurt is?! Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TVDWVDW E4 2019-2020

E4 klein

Deze week is E4 TVDWVDW, maar wie zitten er nu eigenlijk in E4? In dit filmpje stellen zij zich graag aan jullie voor! Kijken jullie mee?!

 

 

TVDWVDW 2019-2020: F2

Kampioen F2 kleinF2 bestaat uit Kaylee, Tijn, Sara, Sam en Sil
Deze enthousiaste kinderen kenden elkaar al van vorig jaar van de gezamenlijke trainingen en Sara had besloten om na een korfballoos jaar, toch maar weer aan te haken. Ook de trainers Julie en Renate waren vastbesloten om er een goed eerste helft veld van te maken. F2 kwam prima uit de startblokken en wisten keer op keer te winnen. Al ging het heus niet altijd even gemakkelijk. Bij de een na laatste wedstrijd kon F2 al kampioen worden tegen PKC.

Lees meer...

TVDWVDW 2019-2020: S1 en S2

Selectie kleinZe hadden de grootste lol afgelopen zaterdag en tussendoor werden er ook nog vier punten tegen Maassluis gepakt, de selectie was TVDWVDW. Het resultaat van een mooie herfstzaterdag in oktober is gefilmd en het resultaat is er dan ook naar: een document om te bewaren met de complimenten aan editor teamverzorgster Lisa.
Klik hier voor hun bijdrage aan TVDWVDW.

TVDWVDW 2019-2020: S1 en S2

Selectie kleinZe hadden de grootste lol afgelopen zaterdag en tussendoor werden er ook nog vier punten tegen Maassluis gepakt, de selectie was TVDWVDW. Het resultaat van een mooie herfstzaterdag in oktober is gefilmd en het resultaat is er dan ook naar: een document om te bewaren met de complimenten aan editor teamverzorgster Lisa.
Klik hier voor hun bijdrage aan TVDWVDW.

TVDWVDW 2019-2020: E5

E5Hoi allemaal, wij zijn Katelynn, Sarisa, Sophie en Davina en wij zitten gezellig in E5.
Onze trainers zijn Naomi en Isis uit A4. Het hele veldseizoen zat Sterre ook bij ons in het team en we vinden het erg jammer dat we haar moeten missen! Omdat wij TVDWVDW zijn hebben we een super leuk filmpje gemaakt. Dit was tijdens de ouder kind training en we mochten zelfs verkleed! We hopen dat jullie het een leuk filmpje vinden. Wij in ieder geval wel! Veel kijkplezier en groetjes van ons allemaal!

TVDWVDW 2019-2020: C3

WhatsApp Image 2019-10-14 at 14.02.17Anouk, Björn, Daan, Emma, Jasmijn, Jens, Mitsz, Naomi, Noa, Sienna en Sophie uit C3 vinden alles aan korfbal natuurlijk hartstikke leuk! Maar wat nou als ze echt moeten kiezen? Spelen ze bijvoorbeeld liever op het veld of toch in de zaal? Leer de C3'ers een beetje beter kennen in dit filmpje, waarin ze een paar lastige dilemma's voorgeschoteld krijgen. Al is 1 dilemma helemaal geen lastige keuze voor ze, want wie is het leukste team? Daar bestaat natuurlijk geen twijfel over! Toch?

TVDWVDW 2019-2020: F1

F1 TVDWVDW 2019-2020F1, het Team Van De Week Van De Website van deze week, heeft een filmpje gemaakt van de voorbereidingen voor hun wedstrijd tegen PKC. Eerst met z'n allen de palen neerzetten, dan warmlopen en inschieten. Ook vertellen ze iets over elkaar. Dat een goede voorbereiding het halve werk is, blijkt wel uit het eindresultaat! Bekijk het hier.TVDWVDW 2019-2020: D2

D2 TVDWVDW 2019-2020Hallo allemaal! Dit zijn Feline, Jara, Juliette, Julia, Luna, Sam, Arjen Stefan en Maurits en wij zijn de D2 van dit seizoen! Wij worden gecoacht door Jair & Jens. Voor de meesten van ons (ook voor de coaches) is het dit jaar de eerste keer spelen met twee vakken, dat was best wel even wennen.
Na een welverdiende zomervakantie waren wij op het DKL toernooi voor het eerste met 8 spelers en een bijna compleet team. Dit toernooi was de eerste keer dat we samen speelden en dit ging eigenlijk meteen goed! Het toernooi sloten we af met 2 overwinningen en 1 verlies, een prima resultaat voor de eerste keer!

Lees meer...

TVDWVDW 2019-2020: B2

B2 TVDWVDW 2019-2020De meiden van B2 hebben een ABC-tje gemaakt.

A van Angie
B van B2
C is van cas maar die doet helaas niet mee
D is van Dennis
E van Esmee
F van fleur die doet ook graag mee
G van gezelligheid daar houden wij wel van
H van hecht dat menen we oprecht
I van iedereen want we spelen niet alleen
J van jasmijn
K van korfbal
L van Lisa en van lachen dat doen we als we scoren

Lees meer...

TVDWVDW 2019-2020: E3

E3 TVDWVDW 2019-2020Hallo Albatrossers! Wij zijn E3: Jalisa, Elin, Sara, Eavan, Kevin en Bart. Onze trainers zijn Rens en Bart. We trainen heel erg hard op de maandag en donderdag en tot nu toe is dat te
zien in de wedstrijden! Afgelopen zaterdag stonden we tegenover mede-koploper Ventura Sport E1. Hoe dat ging? Bekijk ons wedstrijdverslag!


TVDWVDW 2019-2020: C4

C4 TVDWVDW 2019-2020Het allereerste Team Van De Week Van De Website (TVDWVDW) van seizoen 2019-2020 is C4. Ze hebben alvast heel goed geoefend en zijn helemaal klaargestoomd voor de competitie. Alleen achteruit gooien blijkt nog wat lastig (zie filmpje), maar gelukkig hoef je dat in de wedstrijd meestal niet te doen. Na nog maar 2 wedstrijden te hebben gespeeld, ziet het er erg gunstig uit voor C4. De komende 4 wedstrijden zullen ze dan wel scherp moeten blijven, maar met coaches Amber en Marieke langs de lijn komt dat vast goed!