Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

TVDWVDW is inmiddels niet meer weg te denken van de Albatros website. Ben je nieuw hier of weet je even niet meer wat het precies is en hoe je het wordt? Lees dan verder!

Elke week wordt er een team 'in het zonnetje' gezet op de website van Albatros. Dan ben je met je team: Team Van De Week Van De Website!!!

Hoe werkt het?
De webgroep maakt een indeling en laat de trainer en contactpersoon weten wanneer het team aan de beurt is. In de week dat jouw team aan de beurt is, stuur je de bijdrage naar ons op. Dat kan via de trainer, maar ook één van de spelers zelf of een ouder.

Wat?
De invulling van de bijdrage laten we helemaal aan jullie over. Het mag bijvoorbeeld een wedstrijdverslag zijn, maar ook een fotoreportage van de supporters, een interview met alle spelers of een filmpje van een leuke oefening die jullie op de training hebben gedaan. Hoe gekker, hoe beter!!!

Heb je al een leuk idee en kan je niet wachten tot jouw team aan de beurt is?! Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TVDWVDW 2017-2018: D3

D3Het korfbalseizoen zit er al een tijdje op, maar D3 had begin juli nog een uitje tegoed. Wil je weten wat voor iets stoers Anouk, Boaz, Daan, Frederique, Jens, Jente, Lotte, Noa, Tamar, Timon en coaches Jeroen en Peter hebben gedaan? Bekijk dan snel het fotoverslag!

Of hier alvast een tipje van de sluier...

Lees meer...

TVDWVDW 2017-2018: F6

F6 kampioenF6 is deze week ook team van de week van de website. Begin maart werd het team van F6 bekend gemaakt. Bart, Kevin, Maud, Lotte, Sophie en Evy gingen op 24 maart hun eerste oefenwedstrijd spelen tegen Deetos en die werd gelijk gewonnen. Daarna startten ze met de competitie met SKV Sleeuwijk, DVS H.I. Ambacht en Nieuwerkerk in de poule. Alle punten werden behouden bij Albatros behalve de uitwedstrijd in en tegen Nieuwerkerk. Er werd maar liefst 56 keer gescoord in de doelpunten hadden de topscorers Sophie, Kevin Bart een groot aandeel maar met het hele team werden onze toppers kampioen!

Lees hier verder.

TVDWVDW 2017-2018: D2

D2 3Team van de week van de wensite is D2. D2 is een groep spelers met uiteenlopende kwaliteiten. Mede hierdoor is het super super stoer dat ze beide veldcompetities kampioen geworden zijn. Zeker het laatste kampioenschap waarbij we meerdere wedstrijden met veel strijd gewonnen hebben is bijzonder. De afsluiting met gourmetten en minigolf was dan ook echt verdiend en gezellig. De bekers staan niet op de foto maar werden stralend ontvangen.

Lees meer...

TVDWVDW 2017-2018: Welpen

TVDWVDW WelpenHet einde van het seizoen nadert en dus worden de Welpen van Albatros klaargestoomd om wedstrijden te gaan spelen. Bekijk hier hoe dat gaat en wat de Welpen nog meer hebben gedaan afgelopen seizoen.


TVDWVDW 2017-2018: E1

E1Zaterdag 26 mei was E1 goed op dreef. Milou, Sam, Thomas, Arjen en Esmee wisten DeetosSnel E2 met 23-3 te verslaan. In het filmpje van de wedstrijd laten ze zien hoe goed ze kunnen korfballen.

 

 

TVDWVDW 2017-2018: D1

D1Deze week is D1 Team Van De Week Van De Website. Zij hebben een filmpje gemaakt met mooie slowmotions van hun doelpunten tijdens de wedstrijden tegen Die Haghe.

 

 

 

TVDWVDW 2017-2018: C1

C1Graag stelt C1 zich aan u voor. C1 bestaat uit Damian, Thomas, Rick, Jorien, Marél, Daphne, Femke en Anouk. Trainer en coach is Margreet. Margreet is al jaren een vaste waarde voor Albatros en heeft veel ervaring met het trainen en coachen van onder andere C1. C1 heeft dit jaar veel successen gehad. In de zaal kampioen en ze mochten meedoen aan het NK afdeling in Harderwijk. Afgelopen zaterdag was concurrent Valto de tegenstander. Na een gelijkspel uit bij Valto, beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

Lees meer...

TVDWVDW 2017-2018: B4

B4B4 is een geweldig leuk en populair team om training te geven en te coachen. Zo heeft B4 dit jaar maar liefst 3 trainers/coaches. Alhoewel de spelers van B4  heel aardig zijn, kunnen ze hun trainer / coaches en publiek soms heel wat stress bezorgen. Naast het insmeren van taart in het gezicht van hun trainer (wat misschien niet helemaal onterecht was na het vieze poep luier cadeau tijdens het kerst dobbelen), maakt B4 vaak hun wedstrijden zo spannend dat de trainer / coaches inmiddels minimaal 50 jaar ouder zijn geworden.

Lees meer...

TVDWDVW 2017-2018: F2

F2 kampioenF2 is deze week team van de week van de website, wat een eer!
Mark en ik (Rianne) mogen een leuk team coachen. Naast het serieuze werk, lachen we ook best veel. Als we vroeg moeten spelen dan moeten de kinderen meestal nog even wakker worden, maar daarna gaan ze als een speer de tegenstanders tegemoet. We mochten in de zaal kampioen worden en dat was een leuke beloning voor het harde werken.

Lees meer...

TVDWVDW 2017-2018: B1

B1Team van de week B1 hebben een aantal dilemma’s gekregen in de week dat ze team van de week van de website zijn. Het is de bedoeling dat we moeten kiezen uit 1 van de 2 keuzes. Hier staat wat alle spelers zouden kiezen mochten we voor deze moeilijke, lichtelijk bizarre (red.) beslissingen staan in ons leven.


TVDWVDW 2017-2018: F1

F1F1 bestaat uit Quinten, Lieke, Ben, Mila en Luuk en coaches Wouter en René. Ze hebben een filmpje gemaakt van hun doelpunten tijdens de wedstrijd tegen PKC en laten zien dat je ook buiten het korfbalveld veel lol kunt hebben.