Sponsors seizoen 2017-2018

Hoofdsponsor seizoen 2017-2018

TVDWVDW is inmiddels niet meer weg te denken van de Albatros website. Ben je nieuw hier of weet je even niet meer wat het precies is en hoe je het wordt? Lees dan verder!

Elke week wordt er een team 'in het zonnetje' gezet op de website van Albatros. Dan ben je met je team: Team Van De Week Van De Website!!!

Hoe werkt het?
De webgroep maakt een indeling en laat de trainer en contactpersoon weten wanneer het team aan de beurt is. In de week dat jouw team aan de beurt is, stuur je de bijdrage naar ons op. Dat kan via de trainer, maar ook één van de spelers zelf of een ouder.

Wat?
De invulling van de bijdrage laten we helemaal aan jullie over. Het mag bijvoorbeeld een wedstrijdverslag zijn, maar ook een fotoreportage van de supporters, een interview met alle spelers of een filmpje van een leuke oefening die jullie op de training hebben gedaan. Hoe gekker, hoe beter!!!

Heb je al een leuk idee en kan je niet wachten tot jouw team aan de beurt is?! Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TVDWVDW 2017-2018: B4

B4B4 is een geweldig leuk en populair team om training te geven en te coachen. Zo heeft B4 dit jaar maar liefst 3 trainers/coaches. Alhoewel de spelers van B4  heel aardig zijn, kunnen ze hun trainer / coaches en publiek soms heel wat stress bezorgen. Naast het insmeren van taart in het gezicht van hun trainer (wat misschien niet helemaal onterecht was na het vieze poep luier cadeau tijdens het kerst dobbelen), maakt B4 vaak hun wedstrijden zo spannend dat de trainer / coaches inmiddels minimaal 50 jaar ouder zijn geworden.

Lees meer...

TVDWDVW 2017-2018: F2

F2 kampioenF2 is deze week team van de week van de website, wat een eer!
Mark en ik (Rianne) mogen een leuk team coachen. Naast het serieuze werk, lachen we ook best veel. Als we vroeg moeten spelen dan moeten de kinderen meestal nog even wakker worden, maar daarna gaan ze als een speer de tegenstanders tegemoet. We mochten in de zaal kampioen worden en dat was een leuke beloning voor het harde werken.

Lees meer...

TVDWVDW 2017-2018: B1

B1Team van de week B1 hebben een aantal dilemma’s gekregen in de week dat ze team van de week van de website zijn. Het is de bedoeling dat we moeten kiezen uit 1 van de 2 keuzes. Hier staat wat alle spelers zouden kiezen mochten we voor deze moeilijke, lichtelijk bizarre (red.) beslissingen staan in ons leven.


TVDWVDW 2017-2018: F1

F1F1 bestaat uit Quinten, Lieke, Ben, Mila en Luuk en coaches Wouter en René. Ze hebben een filmpje gemaakt van hun doelpunten tijdens de wedstrijd tegen PKC en laten zien dat je ook buiten het korfbalveld veel lol kunt hebben.

TVDWVDW 2017-2018: C5

C5Team van de week van de website C5 heeft een prachtig filmpje gestuurd om hun korfbaltalenten te onderstrepen en te bewijzen!
Je vindt het filmpje hier.


TVDWVDW 2017-2018: E2 KAMPIOEN!

TVDWVDW E2Deze week is Albatros E2 Team Van De Week Van De Website. Bekijk in het filmpje de exclusieve beelden van hun kampioenswedstrijd, inclusief de voorbereiding en 10, 20 of misschien wel 100 doelpunten!


TVDWVDW 2017-2018: E3

E3E3 is een heel leuk team bestaande uit Stefan, Luna, Jara, Julia en Feline. Dit super team wordt gecoacht door Peter en Jens. Het hele team bestaat uit eerstejaars E-spelers, daarom was het in het begin van het seizoen best nog wel eens moeilijk. Het veldseizoen hebben wij helaas afgesloten met een 4e plaats, maar het zaalseizoen zijn we met onze borst vooruit ingegaan en zijn we vol voor het kampioenschap gegaan. De eerste wedstrijd was meteen een ware thriller; we wonnen deze wedstrijd uiteindelijk in de slotseconde met 8-9. Een goed begin van het zaalseizoen dus! De daaropvolgende 4 wedstrijden werden ook gewonnen, een 100% score uit de eerste 5 wedstrijden dus!

Lees meer...

TVDWVDW 2017-2018: G-team

G-teamHet G-team heeft een leuk fimpje gemaakt met wat hoogtepunten van de afgelopen 20 jaar en beelden van de training die door een aantal selectiespelers werd verzorgd.

 

 

 

 

TVDWVDW 2017-2018: C2

C2 2017-2018Albatros C2 is een jong team dat is samengesteld uit meerdere teams van vorig seizoen. Zo komen Rens, Cas, Ruben, Angie en Esmee uit D2, Veli, Lisa en Yasmijn uit C2, Rick komt uit C1 en Fleur komt uit D1. Een hoop spelers die dus nog nooit hadden samen gespeeld. Dat mocht de pret niet drukken want gelijk vanaf de eerste wedstrijd die C2 speelde was het duidelijk dat dit team geen probleem had om elkaar te vinden. Sindsdien draait Albatros C2 bovenin elke competitie mee. Op het veld zijn ze eerste geworden in hun poule en in de zaal doen ze mee voor het kampioenschap.

Lees meer...

TVDWVDW 2017-2018: F4

F4De meiden van F4 stellen zich in het filmpje even voor. In het interview vertellen ze hoe oud ze zijn, wat ze leuk vinden, wat minder leuk is, wat nog lastig is en wat ze nog willen leren.

 

 

TVDWVDW 2017-2018: E5

E5

De spelers en trainster van E5 stellen zich graag aan jullie voor!

Juliette:
Hallo ik ben Juliette en ik ben negen jaar. ik vind korfbal een hele leuke sport. Want je kan score verdedigen onderscheppen en vrij lopen. Mijn beste vriendinnen zitten ook in dat team. Ze heten Lotte en Lynn. Ik doe het pas sinds september 2016. Het team heet E5. De trainers zijn ook heel leuk. Ze heten Lisa en Julia. Ik vind Albatros een hele leuke club. Want er ook zijn veel andere leuke dingen om te doen naast het korfbal

Lotte:
Ik ben Lotte, 8 jaar oud bijna 9. Ik zit al 3 jaar op korfbal en vind het erg leuk. Het leukste is als wij winnen maar dat lukt soms niet. De bal van de tegenstander afpakken en scoren vind ik erg leuk. Vorig jaar ben ik mee geweest op kamp. Dat was erg gezellig.

Lees meer...