Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

TVDWVDW is inmiddels niet meer weg te denken van de Albatros website. Ben je nieuw hier of weet je even niet meer wat het precies is en hoe je het wordt? Lees dan verder!

Elke week wordt er een team 'in het zonnetje' gezet op de website van Albatros. Dan ben je met je team: Team Van De Week Van De Website!!!

Hoe werkt het?
De webgroep maakt een indeling en laat de trainer en contactpersoon weten wanneer het team aan de beurt is. In de week dat jouw team aan de beurt is, stuur je de bijdrage naar ons op. Dat kan via de trainer, maar ook één van de spelers zelf of een ouder.

Wat?
De invulling van de bijdrage laten we helemaal aan jullie over. Het mag bijvoorbeeld een wedstrijdverslag zijn, maar ook een fotoreportage van de supporters, een interview met alle spelers of een filmpje van een leuke oefening die jullie op de training hebben gedaan. Hoe gekker, hoe beter!!!

Heb je al een leuk idee en kan je niet wachten tot jouw team aan de beurt is?! Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TVDWVDW 2018-2019: E2

E2Wij zijn E2 en we zullen ons eerst even netjes voorstellen: Lotte, Lynn, Koen, Stefan, Maurits en trainers Timon en Rens. Samen met onze trainingsmaatjes van E1 laten we zien hoe goed we zijn... en we maken ook graag tijd voor 'gekke bekken'!
Bekijk snel ons filmpje.

TVDWVDW 2018-2019: E6

E6De toppertjes van E6 zijn het erover eens; na het kampioenschap op het veld zouden Chamila, Katelynn, Sarisa, Sophie en Sven graag nog een keer kampioen willen worden. De 5 spelers en trainers Isis, Naomi en Raymond stellen zich graag aan u voor. Lees hier verder.

 

 

 

TVDWVDW 2018-2019: F3

Meiden van F3F3 is een supergezellig team dat bestaat uit vijf hele leuke en gezellige meiden
De vijf meiden zijn: Lotte, Eva, Joanna, Liz en Maud. De trainsters van dit meidenteam zijn Naomi en Corine.
Lotte is 7 jaar en zit in groep 3 van de Develhoek. Ik vind het super gezellig bij de korfbal. Vooral het scoren vind ik leuk. Maar ook samen met Maud in het team te zitten is super gezellig! 
Hoi ik ben Eva. Ik ben 8 jaar en ik zit in groep 4 op school De Brug. Bij korfballen vind ik aanvallen en scoren het leukst. En de trainingen zijn mijn favoriet!

Lees meer...

TVDWVDW 2018-2019: D3

D3 2018-2019Deze week is mijn team D3, TVDWVDW. De kinderen vormen echt een team en daardoor is het altijd gezellig. Sinds de zaal heeft dit gemotiveerde team een sponsor, Den Hoed Optiek. Met de nieuwe shirts aan wonnen we meteen de eerste zaalwedstrijd! Hieronder vertellen zij wat over zichzelf. Groetjes, Arina

Ik ben Boaz. Ik vind ons team een leuk, gezellig en goed team. Ik zit al vanaf groep 2 op korfbal, nu al 6 jaar en vind het nog steeds heel leuk. Ik kan goed ballen onderscheppen, maar soms vergeet ik daardoor mijn tegenstander te verdedigen;). In de wedstrijd val ik het liefst aan.

Lees meer...

TVDWVDW 2018-2019: E3

E3Wist u dat de trainers van E3 altijd gelijk hebben....bijna altijd.
Wist u dat wanneer de vader van Eline rijdt alle kinderen graag bij hem in de auto willen.
Wist u dat de kinderen van E3 heel hard kunnen rennen heeeeel de wedstrijd lang.
Wist u dat de kinderen van E3 allemaal vrienden zijn van elkaar ....ook buiten de korfbal om.
Wist u dat er in E3 1 grootste brokkenpiloot is en dat is .....Eline.

Tot slot nog een klein fragment uit een recente wedstrijd van E3 tegen GKV.

Groetjes Kinderen en Trainers van E3

 

TVDWVDW 2018-2019: De Welpen

De welpenOok dit jaar zijn wij bij Albatros weer begonnen met het trainen van de allerjongste van onze vereniging, de welpen!
Tijdens de training maken de kinderen d.m.v. afwisselende oefeningen en spelletjes kennis met korfbal. Zo leren zij o.a. gooien, vangen, bewegen en schieten op de korf. Wij stellen onze spelers en trainers hier voor.

 

 

 

 

 

TVDWVDW 2018-2019: E1

E1Ook E1 is deze week Team Van De Week Van De Website. Zij laten hun korfbalkunsten zien in het filmpje van de training.


TVDWVDW 2018-2019: E7

E7Bart, Fleur, Kevin, Noortje, Wouter en Naomi zijn deze week Team Van De Week Van De Website. Zij stellen zich even kort voor en geven aan wat ze leuk vinden aan korfballen, trainen en het team. Lees het hier.


TVDVWVDW 2018-2019: C2

C2 2C2 is al in Sinterklaas stemming. Angie heeft namelijk een heuse C2-rap gemaakt; op rijm! Daarnaast stelt zij zich even voor, net als Belle, Lars, Cas, Esmee, Ruben, Coen, Maura, Daan, Danique en coaches Stan en Youri.

Bekijk hier de volledige bijdrage.

 

 

 

TVDWVDW 2018-2019: D4

D4Wat vind je leuker? Aanvallen of verdedigen? Zaal of veld? Wat is je leukste manier om te scoren? Zomaar wat vragen die de spelers van D4 hebben moeten beantwoorden. Benieuwd naar de antwoorden van Amber, Angelique, Bridget, Fae, Fleur, Lisa, Lotte, Nick, Michelle, Sebastiaan en Tara? Bekijk het hier!


TVDWVDW 2018-2019: B3 KAMPIOEN!

TVDWVDW B3Het regent kampioenen bij TVDWVDW; dit keer B3. Zij geven jullie een uniek inkijkje in hun voorbereiding, de wedstrijd zelf en de feestvreugde na afloop. Bekijk hier het filmpje!