Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Geen punten, wél bingo

G-Korfbal logoHet is het G-team zaterdag helaas niet gelukt om punten te pakken in Oud Beijerland
Eerst speelden we tegen KCR, waarvan één speler zo lief was om met ons mee te doen omdat we een dame te weinig hadden. Het leek in het begin nog gelijk op te gaan: KCR kwam met 1-0 voor maar Samantha maakte een mooi afstandsschot dus stond het weer gelijk. Daarna lukte het Albatros, ondanks héél veel kansen, niet om te scoren. KCR deed dat wel en daarom was de uitslag 5-1. Guido maakte trouwens nog een mooi doelpunt maar die was helaas verdedigd.

Lees meer...

G-team eindigt als tweede bij Haagse Korfbaldagen

HaagseTijdens de Haagse korfbaldagen heeft het G-team drie leuke wedstrijden gespeeld op het indrukwekkende Sportcampus Zuiderpark
Helaas hadden we door werk en ziekte een speler tekort maar dat werd ter plekke geweldig opgelost door spelers van Dijkvogels, die allemaal op meerdere plekken invielen. Zo had het hele team van KOAG afgezegd en vormden spelers van Dijkvogels en Refleks een gelegenheidsteam. Verder vielen ze in bij HKV/Ons Eibenest, speelden hun eigen wedstrijden en speelden dus ook bij ons mee, geweldig!

Lees meer...

G-team eindigt veldcompetitie op mooie tweede plaats

G-Korfbal logoHet G-team vertrok op zaterdag 12 oktober naar Alphen aan de Rijn, waar twee wedstrijden tegen Tempo en KOAG op het programma stonden. De spelers hadden er zin in en waren zeer gemotiveerd, want…stiekem hoopten ze wel een klein beetje op een kampioenschap. Maar ja, met nog twee wedstrijden te spelen kon het nog alle kanten op! De wedstrijd tegen Tempo begon goed: De eerste aanval met Guido, Cas/Joop, Roeli en Cheryl speelde de bal goed rond en iedereen liep er hard voor.

Lees meer...

Dirk Kuyt Kampioenendag

Dirk Kuyt Kampioenendag 2019Terwijl de rest van de vereniging een leuke dag in Middelburg beleefde, had het G-team een geweldige dag in Noordwijk. Daar werd het NK G-korfbal gehouden op de Dirk Kuyt Kampioenendag. Dat wil zeggen dat er naast korfbal nog veel meer sporten beoefend werden, zoals: zitvolleybal, waterpolo, waterbasketbal, judo, hockey, rolstoeltennis, rolstoelhandbal, honkbal, en natuurlijk voetbal! Gelukkig is Dirk behalve in voetbal ook zeer geïnteresseerd in andere sporten dus kwam hij een kijkje nemen op het korfbalveld. Iedereen kreeg een high five van hem en mocht met het team (en sommige bofkonten zelfs even apart) met Dirk op de foto! Dit was natuurlijk het hoogtepunt van de dag, zie de prachtige foto’s.

G-team in actie

G-Korfbal logoTerwijl alle andere Albatrosteams een dagje vrij waren, vertrok het G-team naar Thor in Rotterdam om daar twee wedstrijden te spelen tegen Nikantes en Velocitas. Iwan was helaas ziek; verder waren we compleet. Het was weer even wennen om op gewoon gras te spelen, dat doen we niet meer zo vaak. Het was ook best koud…..
Toch startten we goed tegen Nikantes: Simone maakte een mooie doorloopbal die prima was aangegeven door Bob. Maar Nikantes maakte gelijk en kwam daarna zelfs met 2-1 en 3-1 voor.

Lees meer...

G-team ongeslagen bovenaan

G-Korfbal logoZaterdag heeft het G-team voor de derde competitiedag op rij goede zaken gedaan en staat het team ongeslagen bovenaan in de G3-competitie
In Alphen aan de Rijn speelden we eerst tegen Tempo G2, dat natuurlijk veel mensen op de tribune hadden zitten. Beide teams begonnen fanatiek aan de wedstrijd en het duurde niet lang of Tempo maakte een mooie doorloopbal. Maar… gelukkig hadden wij Maarten die meteen lik op stuk gaf met een prachtig schot: 1-1.

Lees meer...