Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

G-team in actie

G-Korfbal logoTerwijl alle andere Albatrosteams een dagje vrij waren, vertrok het G-team naar Thor in Rotterdam om daar twee wedstrijden te spelen tegen Nikantes en Velocitas. Iwan was helaas ziek; verder waren we compleet. Het was weer even wennen om op gewoon gras te spelen, dat doen we niet meer zo vaak. Het was ook best koud…..
Toch startten we goed tegen Nikantes: Simone maakte een mooie doorloopbal die prima was aangegeven door Bob. Maar Nikantes maakte gelijk en kwam daarna zelfs met 2-1 en 3-1 voor.

Lees meer...

G-team ongeslagen bovenaan

G-Korfbal logoZaterdag heeft het G-team voor de derde competitiedag op rij goede zaken gedaan en staat het team ongeslagen bovenaan in de G3-competitie
In Alphen aan de Rijn speelden we eerst tegen Tempo G2, dat natuurlijk veel mensen op de tribune hadden zitten. Beide teams begonnen fanatiek aan de wedstrijd en het duurde niet lang of Tempo maakte een mooie doorloopbal. Maar… gelukkig hadden wij Maarten die meteen lik op stuk gaf met een prachtig schot: 1-1.

Lees meer...

G-team begint zaalcompetitie uitstekend!

G-teamHet G-team is voortvarend aan de zaalcompetitie begonnen: in Maasdijk speelde het team de eerste wedstrijd tegen Dijkvogels G2.  Het eerste aanvalsvak met Joop, Bob, Ilse en Simone speelde goed samen en er waren volop kansen. Bob gaf een mooie doorloopbal aan Simone en zij maakte die ook prima af (na een paar keer oefenen…)  Joop ving een afstandsschot goed af en kon de bal er meteen inschieten: 2-0. Het werd nog even spannend omdat Dijkvogels ook 2 keer scoorde: 2-2!

Lees meer...

Nijmeegse Driedaagse van Albatros G

G-teamOp 1, 2 en 3 juli was het G-team van Albatros in Nijmegen om deel te nemen aan de Special Olympics. Met een personenbusje en een auto reden we vrijdag rond half 2 weg vanaf Albatros, uitgezwaaid door een aantal ouders. Na een voorspoedige reis kwamen we aan op het Radboud Sportcentrum, waar we de komende dagen ook zouden korfballen. Nu was het even wachten op het busvervoer naar Heumensoord en daar werden we, met al onze bagage, keurig afgezet.

Lees meer...

G-teamperikelen

Logo G-KorfbalAlbatros G speelde zowel de laatste zaalwedstrijden als de eerste veldwedstrijden thuis, bij Albatros
Met zoveel publiek op de tribune of langs de lijn wilde iedereen natuurlijk uitblinken. Helaas speelden de zenuwen sommige spelers parten en waren onze tegenstanders niet van plan ons een cadeautje te geven. Op 19 maart kregen we er flink van langs door Sporting Trigon: zij scoorden maar liefst 9 keer en Albatros 1 keer.

Lees meer...

G-team pakt 2 punten in Barendrecht

G-Korfbal logoZaterdag speelde het G-team, dit keer helemaal compleet, in de nieuwe hal van Vitesse
De eerste wedstrijd tegen Velocitas leek Albatros niet helemaal scherp. Er werden veel plaatsfouten gemaakt en ontzettend veel kansen gemist. Jammer want de vorige keer hadden we Velocitas zo mooi verslagen! Dat zat er deze keer echt niet in: Velocitas schoot de ballen er van verre in en stond al gauw met 4-0 voor. Met hun lange armen onderschepten ze ook veel ballen. Het blijft lastig spelen tegen zulke grote tegenstanders. Gelukkig wist Maarten de eer van Albatros te redden met een mooi doelpunt en kwam de eindstand op 4-1.

Lees meer...