Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Donderdag 21 mei 2020 Swift Hemelvaartsdagtoernooi

Logo korfbalvereniging Swift

We zijn ook dit jaar weer van harte welkom op het jaarlijkse Hemelvaartdagtoernooi van korfbalvereniging Swift in Middelburg
Het toernooi wordt gehouden op *donderdag 21 mei 2020* op de velden van korfbalvereniging Swift. Meedoen aan dit toernooi is intussen een goeie traditie geworden bij Albatros en we worden dan ook met open armen en Zeeuwse bolussen ontvangen in Middelburg. Alle teams kunnen meedoen, dus vanaf de f-teams tot en met de senioren.

 

Vorig jaar waren we met aardig wat teams aanwezig, ik ben benieuwd wat het dit jaar gaat worden.
De regels van opgeven zijn niet anders dan voorgaande jaren:

- Alleen complete teams kunnen zich opgeven voor het toernooi. Individueel opgeven kan niet. Ter info, een team bestaat uit tenminste 8 spelers, uitgezonderd de 4-tallen bij de D, E en F. Meisjesteams zijn natuurlijk ook welkom.
- Teams mogen natuurlijk ook bestaan uit spelers uit verschillende teams (maar een B-speler mag bv. niet meedoen met een C-team).
- Bij de C-aspiranten en pupillen is een coach c.q. begeleiding verplicht! Dit mag/kan ook iemand van de ouders zijn, bijvoorbeeld de contactouder van een team. Bij B-teams waarderen we het als coaches of ouders begeleiden.
- Senioren, junioren, aspiranten en pupillenteams kunnen meedoen. Bij senioren, junioren en B-aspiranten kunnen de aanvoerders zich opgeven. Bij de C-aspiranten en pupillen kunnen de coaches of contactouders een team opgeven.
- De spelers en/of coaches c.q. begeleiders zijn verantwoordelijk voor het regelen van vervoer naar Middelburg.
- *De uiterste inschrijftermijn is maandag 6 april.* Daarna zal de opgave z.s.m. per mail verzonden worden naar Swift. Na 18 april kan ik geen garantie geven dat je met je team nog mee kan doen aan het toernooi.
- Albatros betaalt het inschrijfgeld, er zijn dus geen kosten verbonden aan de deelname aan het toernooi.
- De wedstrijden worden gespeeld in Albatrostenue (op zich logisch).
- Voor de jeugd (aspiranten en pupillen) is er ook een strafworpencompetitie.
- Zoals altijd, senioren en junioren en de laatste-jaars aspiranten kunnen verplicht worden een jeugd)wedstrijd te fluiten op het toernooi. Wisselen of ruilen mag, maar de verantwoordelijkheid dat de wedstrijd gefloten wordt blijft bij diegene die ingedeeld staat voor een wedstrijd.
- We verzamelen rond 8.00 uur bij de kantine, meestal zijn we rond 18.30 uur weer terug in de kantine. Bij terugkomst is de keuken in de kantine geopend voor het nuttigen van een patatje met een snack en om nog even gezellig na te praten over het toernooi
- De kans is aanwezig dat meerdere Albatrosteams in één poule worden ingedeeld.
- Het toernooi wordt gespeeld tussen 10.00 en 17.00 uur. Elk team speelt 4 verkorte wedstrijden van 25 minuten.

Aanvoerders, coaches of (contact)ouders kunnen zich vanaf nu *tot en met maandag 6 april* aanmelden voor het toernooi door het sturen van een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je hebt dus *ruim 5-6 weken* de tijd om je op te geven. Belangrijk is dat je in je mail doorgeeft welke spelers er mee doen. Dit is zeker van belang bij de junioren en senioren vanwege het verdelen van de te fluiten wedstrijden. Geef ook even door wie het contactpersoon is. Geen namen doorgeven houdt in dat de te fluiten wedstrijden op naam komen te staan van het contactpersoon. De namen mag je ook nog ook twee weken na de uiterste inschrijfdatum aanleveren.

Kan jij als jeugdcoach niet mee vanwege bijvoorbeeld schoolverplichtingen (bv.tentamens of examens), maar wil je team wel graag mee? Vraag dan aan de ouders (of contactouder) van je team of hij of zij mogelijk iets kan regelen. Het zou erg jammer zijn dat jouw team niet mee kan doen omdat jij als trainer/coach - overigens om gewoon een goeie reden - niet kan coachen op het toernooi.

Voor hulp, vragen of assistentie, neem gerust contact met me op.

groet, Peter