Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

13 maart: Wijnproefavond

WijnproefNog maar amper bekomen van wederom een succesvolle Uberdupersuperquiz, zijn we weer aan de slag gegaan met de volgende activiteit, de Wijnproefavond!
Vrijdagavond 13 maart om 19:30 uur gaan de deuren open, waarna we om 20:00 uur zullen beginnen aan de eerste proefronde. Alle leden, ouders, BBB’ers en vrienden vanaf 18 jaar zijn welkom!
Afgelopen seizoen zijn we er even tussenuit geweest voor de bierbrouwerijen, maar dit seizoen doen we het gewoon allebei. Uiteraard belooft het weer een gezellige avond te worden met onze eigen ‘BAAS-sommeliers’. Voorgaande jaren hebben we al een reis gehad door Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika, waar zullen we jullie dit jaar van laten proeven?!

Dat vertellen we natuurlijk nog niet... Maar opnieuw ervaren we een rondreis waarbij we stilstaan en genieten van verschillende wijnen. Welke samengesteld zijn met kleine gerechten en verhalen over de herkomst en de smaak.
De kosten zijn €15,- per persoon (contant/gepast) voor een all inclusive wijnproeverij met daarbij horende overheerlijke hapjes.
Opgeven kan via de inschrijflijst in de kantine tot en met 7 maart.
Heb je je opgegeven, maar ben je verhinderd?! Jammer, maar meld dit dan even voor 7 maart i.v.m. de inkoopkosten.