Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

23 november: Sinterklaas BCD-teams

sintballonBeste B, C en D teams + trainers,

Hij is bijna in het land..... En zoals ieder jaar komt HIJ, ja, de goedheiligman, oftewel Sinterklaas himself ook onze kantine weer opzoeken. Dit jaar zal dat gaan gebeuren op vrijdagavond 23 november. De avond begint om 20.00 uur (deuren om 19.45 open) en we zijn rond kwart over 10 weer klaar.

Vanwege het daverende succes van vorig jaar zullen we ook dit jaar weer het ‘Pepernotenjacht’ spel spelen! Hiervoor heb je geen extra cadeautje nodig, maar wel een mobiele telefoon met WIFI en alle concentratie die je kunt missen!!

Voor het tweede deel van de avond is het de bedoeling dat jullie met elkaar het dobbelspel spelen. Dit houdt in dat je twee cadeaus koopt voor nog geen eigenaar. Je koopt een ‘normaal’ cadeautje, waar iedereen iets mee kan en een grappig cadeautje. (TIP: Probeer de pakjes zo origineel mogelijk in te pakken, zodat niemand door heeft wat er in je pakje zit.) De spelregels zullen we op de avond zelf uitleggen en uitdelen! (2 cadeautjes van bij elkaar €7,50, 1 grappig cadeautje en 1 leuk cadeau).

Wij rekenen in elk geval op jouw komst  dus je hoeft je dan ook niet op te geven voor deze avond!!! De avond heeft verder geen entree kosten en je krijgt iets te eten en te drinken van ons.

Groetjes van het Abje