Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Inschrijving Kerstgala gestart

KerstLet's Christmas!!
Op zaterdag 21 december vind het jaarlijkse kerstgala weer plaats! We beginnen om 18:00 uur met het galadiner voor de welpen t/m de C's. Hierna volgt een groot feest! Schrijf je in via onderstaande link.
Je mag ook je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje meenemen en deze kan je gelijk op het formulier aanmelden. Heb je een "allergie” of zijn er bijzonderheden die wij moeten weten als organisatie, vermeld deze dan ook gelijk.

De inschrijving is tot en met maandagavond 16 december tot 21:00 uur geopend (dit in verband met het inkopen). Het kost € 6,- p.p. en dit moet bij de deur contant worden betaald.
Ouders zijn niet welkom op de avond zelf, er zijn genoeg serveersters/obers die tijdens de avond op zullen letten. Bij het ophalen en brengen mag u natuurlijk even in de zaal komen kijken!  
https://forms.gle/5MmDwm3VSw3eGwQd6

Op 21 december om 20:30 uur begint het gala voor iedereen vanaf de B’s. Betalen moet contant aan de deur, leden € 6,-, intro’s € 8,-. De deuren sluiten om 22:30 uur en er wordt geen alcohol geschonken onder de 18 jaar. Jullie hoeven je niet aan te melden via een formulier. Ieder lid mag 1 intro meenemen. De intro moet zich wel even aanmelden via de link https://forms.gle/7xLE8Kb2Ag2hLkaY7

De dresscode is natuurlijk gala.

Heb je zin om ergens bij te helpen, opbouwen, klussen, versieren, eten koken, opruimen e.d., stuur dan even een berichtje aan Lisa,   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tot dan!! De commissie kerstgala