Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

22 november: Sinterklaasfeest voor BCD-jeugd

SintBeste B, C en D teams en trainers, hij is bijna in het land…..en zoals ieder jaar komt hij, ja, de goedheiligman, oftewel Sinterklaas himself ook onze kantine weer opzoeken.
Dit jaar zal dat gaan gebeuren op vrijdagavond 22 november. De avond begint om 20.00 uur (deuren om 19.45 open) en we zijn rond 10en weer klaar. We zullen de avond beginnen met het ‘Pepernotenjacht’ spel! Hiervoor heb je geen extra cadeautje nodig, maar wel een mobiele telefoon met WIFI en alle concentratie die je kunt missen!!

 Voor het tweede deel van de avond is het de bedoeling dat jullie met elkaar het dobbelspel spelen. Dit houdt in dat je twee cadeaus koopt voor nog geen eigenaar. Je koopt een ‘normaal’ cadeautje, waar iedereen iets mee kan en een grappig cadeautje. (TIP: Probeer de pakjes zo origineel mogelijk in te pakken, zodat niemand door heeft wat er in je pakje zit.) De spelregels zullen we op de avond zelf uitleggen en uitdelen! (2 cadeautjes van bij elkaar €7,50, 1 grappig cadeautje en 1 leuk cadeau). 

Wij rekenen in elk geval op jouw komst maar geef je toch nog even op via deze link!!! De avond heeft verder geen entree kosten en je krijgt een hapje en een drankje van ons.

Groetjes van het Abje.