Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

22 juni: B1 actief op eindtoernooi Tilburg

B1 Harderwijk 3Albatros B1 neemt zaterdag 22 juni opnieuw deel aan een eindtoernooi
Het is de beloning voor een super geslaagd seizoen voor onze talenten die na de zaaltitel nu ook de veldtitel in de 1e klasse binnen gehaald hebben. De promotie naar de Hoofdklasse zaal en veld zijn een geweldig resultaat voor onze vereniging en een leuke uitdaging voor het komende seizoen en de nieuwe lichting.
B1 verloor afgelopen zaterdag voor de allereerste keer in het competitieseizoen 2018-2019. De zogenaamde uitzwaaiwedstrijd tegen Korbis werd met 12-13 verloren omdat Albatros niet de scherpte van de afgelopen weken had.

Gelukkig kon het vizier meteen gericht worden op het komende eindtoernooi in Tilburg waar Albatros ingedeeld is bij HKV/Ons Eibernest, Woudenberg en Drachten /Van der Wiel. Na de officiële opening om 10.15 uur zal de B-poule van Albatros om 11.35 uur starten met de wedstrijden HKV/Ons Eibernest B1 – Albatros en Woudenberg-Drachten. In de A-poule, die om 11.00 uur het toernooi starten, spelen Tiel ’72, Valto, Fiducia en Spirit. Albatros speelt ook nog om 12.45 uur en 13.55 uur en dan later in de middag nog een plaatsingswedstrijd tegen een ploeg uit de andere poule.

Voor alle ploegen is een partytent beschikbaar en er zullen verkeersregelaars zijn om alle supporters naar de Bladelstraat 1 in goede banen te leiden. Er rijdt zaterdag opnieuw een Albatrosbus naar het eindtoernooi. Wil je graag mee, er zijn nog een paar plaatsen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Albatros wenst B1 ongelofelijk veel succes en plezier op het toernooi in Tilburg. Voor ons kan het seizoen sowieso al niet meer stuk!

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming nog het volgende: er worden foto’s en filmpjes gemaakt rondom de wedstrijden wat betekent dat er foto's en filmpjes gemaakt worden van deelnemende teamleden en aanwezige supporters. Mocht dit problemen opleveren, kunt u dat aangeven aan degenen die de foto's maken of bij ons. Deze worden (mogelijk) gedeeld via de website, apps en social media van KV Tilburg en andere deelnemende verenigingen.