Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Geslaagde paalschiettoernooien

Afb wedstrijdverslagenWe kunnen terugkijken op twee uitermate geslaagde paalschiettoernooien
Hoewel het veld op zaterdagochtend 15 juni blank stond van een plens regen in de nacht voorafgaand en het lange tijd bewolkt bleef, brak rond vier uur de zon door en waren de omstandigheden voor het paalschieten ideaal. Vanaf 15.00 uur was de BCDEF-jeugd aan de beurt en gingen 55 koppels in hun leeftijdscategorie de strijd aan. Spanning bij de schutters en vaak ook bij de ouders, maar gelukkig overheerste plezier en sportiviteit.

Tegen de klok van 18 uur werden de finales gespeeld en een kwartier later vond de prijsuitreiking plaats. Allereerst kregen de welpen een medaille omgehangen en applaus van de aanwezigen. Vervolgens werden de bekers uitgereikt aan de winnende koppels:
F-jeugd: Marlies en Sara versloegen Isabelle en Vivienne met 22-16
E-jeugd: Luuk en Sven wonnen met 20-9 van Lieke en Mila
D-jeugd: Peter en Thijs kloppen Esmee en Nadia met 24-12
C-jeugd: winst voor Esmee en Femke die met 19-18 Anouk en Belle nipt de baas waren
B-jeugd: de beker voor Damian en Jorien die met 31-16 wonnen van Danique en Jasmijn

Na het eten, in recordtempo bereid en geserveerd door de geweldige keukenploeg, mochten de senioren, A-jeugd, ouders en vrienden en bekenden zich opmaken voor hun toernooi.
Er kwamen 70 koppels in het veld verdeeld over 14 poules. Het was een redelijk divers deelnemersveld met beginnende ouders, bluffers, genieters, een wereldkampioene, vergane glorie, jong talent, selectietoppers, bijzondere combinaties, liefdeskoppels en vrienden voor het leven.
De laagste score in 8 minuten speeltijd was 1 hele treffer, de hoogste score was 34, bij allebei noemen we geen namen. Koppels die in een eerdere ronde favorieten uitschakelden, bleken daarna helemaal van slag, de vermoeidheid en wellicht ook de drank sloeg toe maar uiteindelijk stonden Timon en Eddo, Renate en Annemarie, Simone en Sterre en Mattijs en Caroline in de halve finale. Of de droomfinale er nu wel of niet kwam laten we in het midden, maar feit is dat de “oudjes” het uiteindelijk af moesten leggen en de finale tussen Simone en Sterre en broer en zus Punt gespeeld werd.
Na 8 minuten trokken Caroline en Mattijs met 30-20 aan het langste eind en mochten ze de beker uit handen van Roeland in ontvangst nemen.

Met vele handen werd het veld paal- en rommelvrij gemaakt en in de kantine was er nog even tijd voor een hapje, drankje, muziekje en spelletje. De dank en complimenten gaan uit naar de organisatie die er voor ons allemaal weer een topdag van gemaakt hebben. We noemen geen namen om niet de fout te maken om mensen te vergeten, maar …. Matthijs, Peter en Roeland, keukenploeg, barpersoneel en de hulptroepen, het was weer top!

Klik hier voor de foto's!