Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Baas Crazy 88 mooi succes ondanks het weer!

crazy88Dan weer regen, dan weer wind, toch weer zon, hagel?? Afgelopen week werden we aardig maf van de weerberichten voor zaterdag 4 mei. Want wat zouden we doen met het fantastische opdrachtenspel Crazy 88? Het spel waarbij je compleet uit je comfort zone moet komen om het spel te winnen. Zouden we het spel laten doorgaan of niet? 
Uiteindelijk werd vrijdag rond het middaguur de knoop doorgehakt, het gaat door! Snel werden alle contactpersonen van de deelnemende teams op de hoogte gesteld. Want uiteindelijk zou het niet warm worden met een aardige woei. Maar de regen zou zich aardig beperken tot twee grote buien.

 

En dan breekt de dag aan van de Baas Crazy 88. De teams melden zich om half tien voor een korte briefing, koffie en koek en gaan als een speer weg naar het centrum van Dordrecht voor deel 1 van de Crazy 88. En toen de eerste filmpjes en foto's binnen kwamen kon de jury meteen aan de bak. Want ze kwamen in rap tempo binnen.

Rond kwart over twaalf waren de meeste groepen terug en stond er een overheerlijke lunch klaar waarna de groepen niet konden wachten om met deel 2 te beginnen in het centrum van Rotterdam.

De opdrachten waren weer heel divers en de uitkomsten waren des te meer verrassend. Van het deelnemen aan yoga sessies op straat tot kruipen over een zebrapad, goocheltrucs aan drie jarigen, bijzondere liefdesscènes tussen knuffels of barbiepoppen en gewelddadige acties om een koe omver te krijgen. En we denken ook nog terug aan de polonaise op de lijnbaan, het betalen van één druif bij de Albert Heijn a 2 eurocent (mag ik even pinnen...) en de kikkersprongen op de trap van de koopgoot. We hopen binnenkort een kleine compilatie te kunnen laten zien.

Rond vier uur waren alle groepen terug in de kantine. Met een bitterbal en borrelnoot werd er nog even nagenoten van een mooie dag. En natuurlijk was er een winaar.... en dat waren Tamara, Iris, Martine, Chris, Frank en Niels.

Uiteindelijk mogen we als bazen spreken van een mooi en gaaf succes wat zeker nog een keer terug gaat komen op ons wensenlijstje. Maar de deelname van 4 teams was natuurlijk wat weinig. Dus we hopen bij een volgende keer op meerdere teams...

De groetjes van BAAS