Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Eierverkoop voor Support Casper!

support casperMaarten van Es, lid van ons G-team, gaat zich inzetten om geld te verdienen voor Support Casper, het onderzoek VOOR baanbrekend onderzoek TEGEN alvleesklierkanker.
Binnenkort zullen de flyers in de kantine te vinden zijn en kan iedereen eieren bestellen. Maarten legt het even uit: "Ik ben Maarten van Es, 35 jaar jong en ik werk bij de groenvoorziening in de gemeente Zwijndrecht en ik ben lid van het Albatros G-team. Dit jaar ga ik met het fietsteam “Inspire2liveMusic-Classic” naar de Mont-Ventoux.

Op 13 september a.s. gaan we deze berg te beklimmen, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Support Casper voor onderzoek in de strijd tegen alvleesklierkanker. Eén van mijn acties om geld in te zamelen is de verkoop van verse eieren, rechtstreeks gesponsord uit Barneveld. U kunt deze eieren bestellen door middel van het invullen van de bestelstrook die binnenkort in de kantine te vinden is. Ook zijn de eieren op zaterdag 23 maart te koop in de kantine. Hou de publicaties in de gaten!