Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

9 juni: Eindtoernooi C1 en Oudejaarsfamiliedag

27535-big-heartsHallo leden! Allereerst, C1, van harte gefeliciteerd met de plaatsing voor het Eindtoernooi op 9 juni a.s! Op dezelfde dag staat ook de oudejaarsfamilliedag gepland. Het verplaatsen van oudejaarsfamilliedag is niet mogelijk ivm de drukke bezetting in de andere weekenden (kampen/schoolkorfbal etc.) maar natuurlijk willen we C1 wel kunnen aanmoedigen. Vandaar dat het programma aangepast is:

8:30 Vertek met de bus naar het NK van C1 (gratis). Hou de info over de bus in de gaten op de website?

 

16:00 Paalschieten voor E, F en welpen 

18:00 Terugkomst C1 en supporters en eventuele huldiging

18:00 Start eten (€ 6,00 voor senioren, € 3,50 voor een kindermenu)

19:00 Start paalschieten D,C,B,A en senioren.

Dit alles wordt gevolgd door een gezellige avond op de vereniging, die afhankelijk van de sfeer, eindigt met een feestje of een vuurkorf. Ook zullen op deze avond alle kampioenen gehuldigd worden!

Als je al op de lijst van het paalschieten staat, en je kan op de nieuwe tijd nog steeds, dan hoef je niets te doen. Kan je door de gewijzigde tijden niet meedoen, streep dan je naam even door??

Hou er rekening mee dat de keuken deze dag alleen menu’s voor de op de lijst opgeschreven mensen maakt en daarnaast dus geen ander eten kan verzorgen.

Opgeven voor alle activiteiten en het eten kan tot en met maandagavond 4 juni op de lijsten in de kantine.

Voor vragen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.