Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Informatie over het Swifttoernooi op donderdag 10 mei in Middelburg

Logo korfbalvereniging SwiftNog ongeveer een week en we gaan met uiteindelijk 24 teams naar Middelburg voor het jaarlijkse Swift Hemelvaartdagtoernooi
De koffie en de Zeeuwse bolussen zullen ongetwijfeld weer klaar staan. Dit jaar zijn er gelukkig weer meer verenigingen en teams die mee doen aan het toernooi. Ondanks de vele verenigingen en teams spelen een aantal Albatrosteams met elkaar in een poule. Probeer het voor elkaar leuk te houden, het is en blijft een gezellig, recreatief toernooi en met een beetje mooi weer kunnen we denk ik heel veel lol met elkaar hebben.

 

De teamverdeling is als volgt. 

   - Team Laura speelt als Albatros 1
   - Team Senioren 5/6 speelt als Albatros 2
   - Team Senioren 8 speelt als Albatros 3
   - Team A1/A2 speelt als A1
   - Team A2/A3 speelt als A2
   - Team C5 speelt als Albatros C4
   - Team D3/D4 speelt als Albatros D3
   - Team E7 speelt als Albatros E6

De overige teams spelen verder onder hun eigen ‘teamnaam’. Dit zijn B1, B2, B3, B4, C1, C2, C3, D1, D2, E1, E2, E3, E4, E5.

De F-teams spelen als Albatros F1 en F2, de spelers die zich hebben opgegeven worden ingedeeld door de F-trainers.

De E en F teams spelen op kunstgras; de overige teams op overheerlijk groen natuurgras. Houdt hier rekening mee met welke schoenen je meeneemt.

De eerste ronde start dit jaar om 10.00 uur. Enkele teams spelen dan al meteen hun eerste wedstrijd, dus zorg dat je op tijd bent voor vertrek. De laatste ronde is om 16.00 uur. De prijsuitreiking is niet snel daarna.

Alle senioren- en juniorenteams krijgen op naam een wedstrijd toegewezen.  Ook de oudste B-spelers worden ingedeeld voor het fluiten van een E- of F-teamwedstrijd. Met de deelname van 24 teams hebben we meteen ook heel wat wedstrijden te fluiten. Ik vraag dan ook om ieders medewerking en een beetje verantwoordelijkheidsgevoel. Sta je gepland voor een wedstrijd dan ben jij diegene die er voor zorgt dat er een scheidsrechter aanwezig is bij de wedstrijd. In principe ben je dat gewoon zelf. Heb je echt geen behoefte of zin om te fluiten, dan is het in ieder geval jouw taak om een vervanger te regelen voor die wedstrijd. Als ik geen namen van spelers heb doorgekregen zullen de wedstrijden ingedeeld worden op het contactpersoon met het verzoek de wedstrijden verder te verdelen binnen het team.

Op het toernooi krijg je tijdig een strookje met daarop de wedstrijd die gefloten moet worden plus de tijd en het veld. Het briefje lever je na het fluiten in bij de wedstrijdleiding. Zodra ik van de organisatie het wedstrijdprogramma ontvang, zal ik de scheidsrechtersindeling maken.

Het toernooiprogramma volgt z.s.m. Deze heb ik op dit moment - maandagavond - nog niet ontvangen van de organisatie.

Wat moet je verder nog weten:

   - Regel op tijd vervoer. Kom je in de problemen, mail dit z.s.m. aan mij.
   - Heeft u als ouder van een jeugdteam nog plek vrij in uw auto, wilt u dit aan mij doorgeven per e-mail? Mogelijk dat spelers van andere teams met u mee kunnen rijden.
   - De wedstrijden worden door alle teams gespeeld in Albatrostenue. We willen laten zien dat we van Albatros zijn.
   - Gedraag je normaal en sportief in het veld en er naast!
   - Gooi je troep niet op de grond maar in één van de vele vuilnisbakken
   - We zitten natuurlijk gezellig bij elkaar. We gaan er weer een oergezellig Albatrosdorp van maken…
   - Op donderdag 10 mei vertrekken we om uiterlijk 8.15 uur vanaf de kantine (kantine is vanaf kwart voor acht open).  Of je vertrekt in onderling overleg. Zorg er dan wel voor dat je op tijd aanwezig bent en let er op dat je mogelijk al vroeg moet fluiten
   - Vanaf 7.00 uur ben ik bereikbaar om te vragen of het toernooi wel of niet doorgaat vanwege bv. slecht weer.
   - Het toernooi start om 10.00 uur. De prijsuitreiking vindt rond 16.45 uur plaats. Rond 18.15 uur zijn we terug bij de kantine (tenzij onderling binnen het team anders afgesproken).
   - Er dient deze dag betaalt te worden met consumptiebonnen (uitgezonderd ijs en snoep). De bonnen zijn te koop buiten voor de kantine van Swift.
   - Meenemen, bij lekker weer.... een extra shirt, een badlaken om op te liggen, douchespullen, geld om wat lekkers te kopen, snoep om uit te delen, je korfbalkleren, goeie (nop)schoenen. Bij minder weer, denk aan een lekkere warme trui.
   - Eventueel petje tegen de zon
   - Zonnebrand, ondanks een paar mooie warme dagen zijn we nog aardige bleekscheetjes.
   - Er is bij Swift weinig gelegenheid om je om te kleden, trek je korfbalkleren daarom van te voren al aan. Denk aan goeie schoenen.
   - Op het toernooi zijn geen programmaboekjes aanwezig. Deze moet je dus zelf uitdraaien. Het programma volgt z.s.m.
   - Afbellen voor het toernooi, liever niet natuurlijk, z.s.m. bij de contactpersonen c.q. coaches. Coaches en/of aanvoerders zijn zelf verantwoordelijk voor het regelen van invallers.
   - Aan de deelname zijn per deelnemer geen kosten verbonden, Albatros betaalt het inschrijfgeld voor alle teams.

Voor hesjes, reserveshirts, wedstrijdfluitjes en pennen zorg ik.

Als je terugkomt van het toernooi is er voor iedereen, dus alle spelers, ouders en aanhang de gelegenheid om iets te eten en te drinken in de kantine. De keuken is vanaf 17.45 uur geopend.

Allen alvast weer veel plezier in Middelburg. Met 24 teams zijn we weer zo'n beetje de grootste deelnemer aan het toernooi. Dat maakt voor ons de deelname aan het toernooi nu al weer bijzonder.

Maak er weer iets moois van!! En even met elkaar even duimen voor mooi weer!

groetjes,
Peter


( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-43436568)

Adres en routebeschrijving:
Korfbalvereniging Swift
Sportpark 'De Sprong'

Aanloop 5, Middelburg