Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

22 t/m 24 juni: Baas-Juniorenkamp

Minicamping-en-Groepsaccomodatie-Petronella-HoeveDit jaar reizen we met de A-teams weer af naar onze vaste kamplocatie in Bergeijk voor een lang weekend vol gezelligheid tijdens het jaarlijkse Baas-Juniorenkamp
Hierbij wat informatie over het kamp: hoe je jezelf kan opgeven, wat mee te nemen en wat niet!
Het Juniorenkamp vindt plaats in het weekend van vrijdag 22 t/m zondag 24 juni en is bedoeld voor alle A-junioren. Opgeven voor het kamp kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je in te schrijven op de inschrijflijst in de kantine!

Geef gelijk door of er gereden kan worden en hoeveel er mee kunnen.

Vertrek vrijdagavond: 19.00u vanaf de kantine (graag 18.45u aanwezig) Vertrek naar huis: zondagavond 19.00u-19.30u vanuit Bergeijk (tijden kunnen nog veranderen)
Wij zorgen voor genoeg eten en drinken. Zelf meenemen is dus niet nodig. Vanwege de huidige horecawet wordt er absoluut GEEN alcohol geschonken (ook niet voor deelnemers boven de 18 jaar). We werken op kamp met een lijst waar je zelf streepjes op zet voor een drankje, deze prijzen zijn niet hoog dus veel geld meenemen is niet nodig.
Vragen? Stel ze aan Robbin van Die, 06-40926189 of aan Peter van Beelen 06-43436568 (deze nummers zijn ook tijdens kamp bereikbaar in geval van nood).
Adres gegevens: De Petronella Hoeve Burgemeester Aartslaan 45 5571TR Bergeijk Kampgeld: Betalen bij aankomst €35,-; graag contant!
Meenemen: Kussensloop, slaapzak, hoeslaken, zwemspullen, kleding voor alle weertypen, sportkleding die vies mag worden, geld voor op kamp, verder alles wat je normaal gesproken ook nodig hebt.
Niet meenemen: Alcoholische dranken, drugs.

Groeten van Baas