Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Schaatsen B, C, D 16 maart

SchaatsenBeste Dtjes Ctjes en Btjes,
De kans dat we dit jaar nog op natuurijs gaan schaatsen is eigenlijk alweer verkeken.. Maar we blijven echte Hollanders en hebben natuurlijk allemaal Sven Kramer en Carlijn Achtereekte goud zien winnen op de Olympische Spelen dit weekend. Daarom begon bij ons de schaatsdrang wel weer op te komen en hopelijk bij jullie ook!!! Nu kun je denken, ‘schaatsen is wel leuk, maar op vrijdagavond wil ik ook wel een beetje kunnen dansen’. Dat komt dan perfect uit, want we gaan niet zomaar schaatsen, maar DISCOSCHAATSEN!!

Vrijdagavond 16 maart gaan we naar de schaatsbaan in Dordrecht. We willen om 19.30 bij de kantine verzamelen, zodat we rond 20.00 uur bij de schaatsbaan kunnen zijn. Om 22.00 uur zullen we uitgeschaatst en gedanst zijn. We vragen iedereen om €4,- mee te nemen voor de entree. Schaatsen kun je ter plekke huren, klik hier voor de prijzen.
We weten dat er eigenlijk niemand is van jullie die dit wil missen, maar geef je alsnog even op via de link! Oh ja, we hebben ook vervoer nodig, dus vraag je ouders of ze kunnen rijden en geef dat ook aan in het formulier!
Tot 16 maart allemaal!
Een frisse schaatsgroet van,
Het Abje