Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

16 februari: Wijnproefavond

WijnavondBeste leden, ouders, BBB'ers en alle vrienden/familie (vanaf 18 jaar): Over drie weken is het al weer zo ver en vindt de Albatros klassieker van het jaar plaats, namelijk de wijnproefavond op vrijdag 16 februari. Na een geslaagde avond vorig jaar laten we ons wederom dit jaar weer op de hoogte brengen van allerlei nieuwtjes en leuke weetjes over prachtige wijnen door onze eigen Dennis den Otter van Eet-Beleef.

Afgelopen jaar hadden we al een verrassend thema, Nieuw-Zeeland, m...aar dit jaar zal er opnieuw een opkomend wijnland aan bod komen.

Deze datum staat hoogstwaarschijnlijk al groot in de agenda genoteerd en misschien met de zaterdag erna ook een groot kruis... Maar geef je wel nog even op voor deze avond, want dan weten wij op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Het inschrijfformulier hangt inmiddels in de kantine of stuur anders even een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vanwege het inkoopbeleid van onze wijnleverancier is er een uiterlijke inschrijfdatum: vrijdag 9 februari. De kosten zijn €15,- per persoon voor een all inclusive wijnproeverij met bijbehorende overheerlijke hapjes. Vrijdagavond 16 februari, om 20:00 uur, tot dan!