Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Zaterdag 15 april: bekendmaking kampthema

kampZaterdag 15 april; kampthema bekend en inschrijven maar!!
Hebben jullie al zin in een weekendje feesten, keten, lekker maf doen en een heeeeeeleboel andere leuke dingen? Let op, het Albatros Jeugdkamp komt er aan, het leukste weekend voor elke Albatrosser (want zelfs de senioren zouden nog mee willen..... ).

De kampleiding is al een tijdje fanatiek bezig met de voorbereidingen voor het kamp. Het programma is inmiddels zo goed als rond en de spelen worden door de leiding veelvuldig geoefend in het Develpark als vervanger van het Boxtelse Sparrenrijk.

De nieuwe kampleiders worden ingewerkt door enkele kinderen van de leiding en de keuken is al aan het bakken, braden, koken en proeven. Het kan niet anders, ook dit jaar gaat het weer een fantastisch Albatroskamp worden.

Ben jij inmiddels ook zo benieuwd naar het kampthema 2017? Het is altijd weer spannend wat het gaat worden. Op zaterdag 15 april maken we in de rust van de wedstrijd Albatros 1 - Fortis 1 het kampthema bekend. En na die wedstrijd wordt de link vrijgegeven om je in te schrijven voor het jeugdkamp 2017. Ik ben benieuwd wie dit jaar de allereerste wordt die zich inschrijft.

De wedstrijd Albatros 1 - Fortis 1 start om 16.00 uur op ons eigen Albatrosveld. Eigenlijk verwachten we gewoon iedereen uit alle jeugdteams om het eerste en de kampleiding te komen aanmoedigen. Lekker gezellig, eventjes opwarmen voor een fantastisch te gek kampweekend! Met zijn allen!

Het Albatros Jeugdkamp is met Pinksteren. We vertrekken op vrijdag 2 juni en we komen op maandag 5 juni in de loop van de middag weer terug. Ook dit jaar gaan we weer naar Boxtel.

Meer info over het Jeugdkamp is te vinden op www.albatros-jeugdkamp.nl.

Groetjes van de kampleiding!