Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

10 maart: Roman de Goochelaar

Beste jongens en meisjes uit de Welpen, F-jes en E-tjes! Houd je vast, spreek niks af, zet het groot in de agenda van mama en papa: VRIJDAGMIDDAG 10 MAART OM 16.00 UUR! Dan komt er namelijk een ontzettend gave, mooie, spannende en vooral mega coole goochelshow bij Albatros!!

Jullie zullen anderhalf uur lang op het puntje van je stoel zitten en ogen en oren tekort komen. De show wordt namelijk niet door zomaar iemand gegeven.. We hebben ons uiterste best gedaan en het is gelukt om in de agenda van Roman de Goochelaar een gaatje te kunnen vinden om naar de onze kantine te komen. Roman is namelijk niet de eerte de beste, hij is bekend van het tv-programma ‘De Magische Winkel’ en heeft veel ervaring met grote optredens. We hebben al even contact met hem gehad, waarbij hij ons beloofde er een overgetelijke dag van te maken.

Dus..!

Neem allemaal jullie broertje of zusje mee naar deze onvergetelijke avond zodat je later nog uren kunt napraten over de show. In de anderhalf uur durende show zullen jullie versteld staan EN er is zelfs nogeen hele speciale verrassing aan het einde van de act. Geef je snel op, voordat de hele zaal al vol zit. Inschrijven kan via deze link!

Kosten voor de show zijn 3,- per kind. De show zal om 16.00 uur starten en rond 17.30 uur weer afgelopen zijn. Ieder kind mag 1 introducee meenemen, die in groep 6 of lager zit.

Hopelijk komen jullie allemaal de 10e

Een magische groet,

Het ABJE en Roman