Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Geslaagde middag W-Russische kinderen

Woensdag 12 september werden de kinderen, samen met wat kinderen uit gastgezinnen ontvangen op het complex van Albatros en Conventus Het weer was prima en de stemming was opperbest!

Na de lunch was er een gezamenlijke warming-up. De groep werd in tweeën verdeeld. De ene helft kreeg handbaltraining van Miranda en Ilonka en de andere helft kreeg korfbaltraining van Esther, Mariska, Vera en Yvonne.

Na een korte pauze, met wat drinken en fruit, wisselden de groepen van training. En werd er weer geoefend met gooien, vangen, schieten en samenspelen.

De tijd is omgevlogen. De middag werd afgesloten met een ijsje en koffie & thee met wat lekkers voor de gastouders die ‘hun’ kinderen weer kwamen halen.

Bij deze wil ik graag de volgende mensen bedanken:
• de trainers,
• de vrijwilligers die voor het eten en drinken hebben gezorgd,
• Albatros en Conventus die de sportactiviteit gesponsord hebben en ruimte en middelen beschikbaar hebben gesteld
• en natuurlijk alle kinderen voor hun enthousiasme.

De kinderen blijven nog tot 13 oktober in Zwijndrecht. Wellicht dat je op het veld Russische aanmoedigingen hoort bij wedstrijden van de familie van Nierop, de familie Reijenga en de familie Euser.

Wil je meer informatie over wat de Stichting Rusland Kinderhulp Zwijndrecht doet, kijk dan eens op de site; www.zwijndrecht.ruslandkinderhulp.nl


Ingrid Euser