Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Zwemmen op 5/10 in het Caribabad!

Zin in een zwemfestijn? Het Abje organiseert de eerste activiteit voor de B, C en D-teams van het seizoen. We gaan op 5 oktober zwemmen in het Caribabad in Gorinchem.

Dat is weer een heel ander zwembad dan dat je gewend bent. Zo is er een glijbaan van maar liefst 105 meter lang, kan je ook 's avonds het buitenbad gebruiken, zijn er lekkere whirlpools om even te chillen en is er natuurlijk een heel groot zwembad om in te zwemmen. Wij zouden het super gaaf vinden als deze activiteit meteen een knaller wordt met heel veel aspiranten en d-pupillen.

De kosten zijn 3 euro per deelnemer. Wij zorgen natuurlijk voor wat te drinken tussendoor met een lekker zakje chips.
We verzamelen om kwart over zes bij de kantine en vertrekken uiterlijk rond half zeven naar Gorinchem. Tussen half elf en kwart voor elf zijn we weer terug bij de kantine.bVoor deze activiteit zijn we op zoek naar ouders die willen rijden. Dat is of de kinderen brengen, of alleen halen of brengen en halen. In de kantine zal deze week een inschrijflijst opgehangen worden. Schrijf je naam op, je team en je ouders willen rijden. Je kan je ook via digitaal opgeven via deze link. Je kan je dan meteen ook opgeven voor facebook, zodat wij je snel op de hoogte brengen van alle activiteiten bij Albatros.
Nog even in het kort....

  • Zwemmen op 5 oktober in het Caribabad in Gorinchem.
  • Voor iedereen uit de B – C en D teams
  • Verzamelen bij de kantine om 18.15 uur
  • Terugkomst tussen 22.30 uur en 22.45 uur
  • Kosten: €3,00
  • Meenemen: zwemkleding en handdoek

Groetjes van Abje.