Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Training Russische kinderen

Via de Stichting Rusland Kinderhulp is er sinds 29 augustus weer een groep van 30 kinderen in Zwijndrecht en omstreken neergestreken 
Zij verblijven gedurende 6,5 week bij gastgezinnen waaronder de Albatrosfamilies Euser, Van Herpen, de Kloe en Reijenga. De kinderen gaan naar school en daarnaast worden er een aantal activiteiten georganiseerd. Op woensdag 12 september wordt er voor hen van 13.00 uur tot ongeveer 15.30 uur een activiteit georganiseerd door Albatros en Conventus.

Na de lunch wordt de groep in tweeën gesplitst en dan krijgen de kinderen een handbal- en korfbaltraining. Na ongeveer 45 minuten willen we een kleine pauze inlassen en switchen van activiteit. De kinderen van gastgezinnen kunnen ook meedoen als ze dat willen. Voor de gastouders is er koffie en thee met wat lekkers.

Voor deze activiteit zoeken we een paar vrijwilligers, dus heb jij die woensdagmiddag even tijd en zin, meld je dan even aan bij Ingrid Euser via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Petra, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.