Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Recreanten in Chaam

Vrijdag 24 augustus begin van de middag kwamen de recreanten aan op camping De Flaasbloem in Chaam voor het “trainingsweekend”. Er waren 2 vouwwagens, 1 caravan en 1 tent voor 14 personen.

Na deze opgezet te hebben zijn we de camping gaan verkennen, daarna werd er enthousiast meegedaan met het spel Kubb. Het was prachtig weer ondanks de vooruitzichten.

Na het spel de voorbereidingen voor het avondeten, iedereen had iets lekkers meegebracht. Met elkaar aan de afwas en s’avonds een hapje en een drankje. De kaas werd gesponsord door Thea.
Zaterdagmorgen buiten ontbijten, heerlijk in de zon. Er stond een fietspuzzeltocht op het programma, maar het werd steeds donkerder en donkerder. Toch maar de regenpakken aan en de 1e van de 3 groepen vertrok. Na een kwartier werd het droog en is het een prachtige dag geworden. Er waren veel foto opdrachten zoals “maak bij elk bankje een groepsfoto”. We kwamen tenslotte uit bij ‘t Zand, een strandje dicht bij Chaam. Hier moesten we een zandkasteel of gebouw maken.
Bij thuiskomst na ongeveer 35 km gefietst te hebben begonnen we aan de soep, met elkaar de ingrediënten snijden en schoonmaken. Het werd een heerlijke soep.
Zaterdagavond een spel “De jongens tegen de meisjes” en natuurlijk een hapje en een drankje.
Zondagmorgen fietsen weer teruggebracht en kwam de pannenkoeken mix op tafel. Tijd voor pannenkoeken bakken. De partytent werd in het midden van het veld gezet en het bakken kon beginnen.
En…… ja hoor daar kwam de regen, met bakken viel het uit de lucht. (de foto’s spreken voor zich).
Tijd voor inpakken en wegwezen, dit ging niet meer droog gebeuren.
Al met al een gezellig en geslaagd weekend en voor herhaling vatbaar.

De recreanten zijn weer klaar voor het nieuwe seizoen. Voor de  Foto's klik hier