Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Geslaagde Oudejaars-Familiedag

Albatros kan terugkijken op een zeer geslaagde Oudejaars Familiedag Geholpen door het mooie weer vermaakten honderden Albatrossers zich bij de paalschiettoernooien. 's Ochtends was het de beurt aan de jeugd om te proberen aan de beste kant van de score te blijven.
   

Na de poulefase begon de knockout-fase waarin de spanning hoog opliep. Uiteindelijk werden in alle categorieen de winnaars bekend en konden de prijzen worden uitgedeeld.

Bij de welpen waren de bekers voor Thijs Lommers en Julia van Wingerden, bij de F-jeugd gingen Femke Lommers en Esmee Nunnikhoven met de eerste prijs aan de haal en bij de E-tjes was er winst voor Jair van Geldere en Daan Los. De strijd bij de D-tjes werd beslist door Matthijs Nelisse en Niels Ronhaar en de C-finale werd gewonnen door Nicole Boer en Britt van der Ploeg. Amber Hoogendoorn en Lisanne Ligtelijn wonnen de B-finale met 20-18.
's Middags was het de beurt aan 82 koppels om te strijden voor één hoofdprijs. Er werd in 16 poules gestart en via een aantal knock-out rondes kwamen de finalisten uit de bus. In de finale van 8 minuten wonnen de jonkies Michael Cornfield en Robin Verwoerd van de oud-gedienden Timon Lommers en Wouter Nugteren.

De finale van de G-spelers werd gewonnen door Guido Doff en Maarten van Es.

De dag werd afgesloten met een verrassing voor Albatros-aanvoerder Timon Lommers en een gezellig Blitzfeest in de kantine.

Een aantal foto's van de dag met het paalschieten klik hier.
Voor de wedstrijdfoto's van de afscheidswedstrijden met Timon Lommers klik hier.