Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Meesterwerk schoolkorfbaltoernooi

Op zaterdag 16 juni zal het Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi plaats vinden op sportcomplex Develstein Nadat het vorig jaar helaas afgelast moest worden vanwege de weersomstandigheden zal vanaf half 10 het spektakel losbarsten. Er zullen 62 teams in de verschillende categorieën strijden voor het kampioenschap.

 

Dit jaar wordt het toernooi voor de 50e keer georganiseerd en dit wil de organisatie duidelijk laten weten.

Zo zal er een mini expositie zijn over 50 jaar schoolkorfbal en het is zeker de moeite waard hier even een kijkje te komen nemen. Verder zal er geen wedstrijd zijn tussen de leraren maar zal er een acrobatische show te zien zijn van de Jolly Jumpers. Met kunst en vliegwerk zullen zij mooie dingen laten zien op het kunstgrasveld.

Na de prijsuitreiking van de poulewedstrijden gaan we verder met de kwartfinales, halve finales en uiteindelijk de finales voor de groepen 5/6 en 7/8.

Wie mag zich de gelukkige winnaar noemen van de 50e editie? Welke school is het sportiefst en krijgt de fairplay-prijs uitgereikt? Wil je dit allemaal niet missen, kom dan op zaterdag 16 juni naar sportcomplex Develstein voor de 50e Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi.