Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

OFD Paalschiettoernooi

Ook dit jaar is het de bedoeling dat we met zoveel mogelijk Albatrossers het seizoen gezellig gaan afsluiten. Dat doen we op de Oudejaars Familie Dag (OFD). Gezien het succes van de afgelopen jaren kunnen wij eigenlijk niet anders dan weer een geweldig en zo groot mogelijk koppelpaalschiettoernooi te organiseren, zowel voor de jeugd  als voor de ouderen.

Was het voorgaande jaren zo dat de ouderen op vrijdagavond het toernooi hadden, dit jaar zal het plaatsvinden op de zaterdag 23 juni ; op dezelfde dag dat het paalschiettoernooi ook georganiseerd wordt voor de jeugd.  Waarom niet op vrijdagavond? De kans is dan aanwezig dat ons Oranje een EK-voetbalwedstrijd moet spelen op vrijdagavond (de kantine is dan natuurlijk ook geopend).

Op zaterdag 23 juni hebben we overdag 2 toernooien. ’s Ochtends om half tien begint het toernooi voor de jeugd (B, C, D, E, F en welpen) wat ongeveer tot half 2 zal gaan duren. Daarna om 2 uur begint het toernooi voor de senioren, junioren en het G-team. De prijsuitreiking van dat toernooi zal plaatsvinden tussen zes uur en half zeven. Gaan Remco en René dit jaar weer winnen of wordt het dit jaar een ander koppel….

De kantinecommissie zal vanaf het einde van de middag zorgen voor overheerlijke menuutjes en ’s avonds vanaf 10 uur zal er een groots slotfeest zijn, georganiseerd door Blitz.

Opgeven voor het paalschiettoernooi kan in de kantine op de inschrijflijst of door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je kan je samen met je vriendje, vriendinnetje, echtgenoot, echtgenote, mattie, maatje of hoe je het wil noemen opgeven. Als je maar gezellig met zijn tweeën bent. Deelname aan het toernooi is gratis.

Betreft de jeugd, in elke leeftijdscategorie, dus B, C, D en E, zijn er schitterende bekers te winnen.Schiet je samen met iemand uit een andere leeftijdsklasse? Dan geef je je op in de hoogste klasse.

Doe je mee? Supergezellig! Opgeven kan tot en met zaterdag 16 juni (schoolkorfbaltoernooi).

Groetjes,

De Activiteitencommissie (met als tijdelijk gastlid Roeland)