Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Programma Swifttoernooi

Informatie over het Swifttoernooi op donderdag 17 mei in Middelburg

Nog een week en we gaan met uiteindelijk 24 teams naar Middelburg voor het jaarlijkse Swift Hemelvaartsdagtoernooi. Vorig jaar waren we er ook met 24 teams. Super!! Ik heb er zin in!
Klik op de bijlage voor het programmaboekje. Het verzoek aan de coaches, spelers en ouders is deze graag zelf te printen. Op het toernooi is er maar een beperkt aantal boekjes beschikbaar!

 

De teamverdeling is als volgt.

Senioren 5/6/7 speelt als senioren 1
Senioren 8 speelt als senioren 2
Senioren 9 speelt als senioren 3
De BBB-groep speelt als senioren 4
Pupillen D1/D2 speelt als pupillen D
Pupillen E1/E2 speelt als pupillen E
Pupillen F3/F4 speelt als pupillen F2
Pupillen F5 speelt als pupillen F3
De overige teams spelen verder onder hun eigen ‘teamnaam’. Dus B1 speelt gewoon als B1 en bv. C2 als C2.

De teams A1, B1, B2, C1 en D spelen op kunstgras. De rest speelt op het heerlijke heldere groene natuurgras. Dus haal je ouwe noppenschoenen weer uit de kast en neem ze mee!

B1 en B2 zijn samen ingedeeld in een poule en spelen ook tegen elkaar op het toernooi met, jawel, ook een scheidsrechter van Albatros. Ook A5 en A6 zijn bij elkaar ingedeeld, maar zij spelen geen onderlinge wedstrijd tegen elkaar.

Betreft het fluiten, alle senioren en juniorenteams krijgen op naam een wedstrijd toegewezen. Helaas kan ik op dit moment nog geen definitieve fluitindeling plaatsen, deze volgt echter z.s.m..

We hebben echter weer aardig wat wedstrijden die gefloten moet worden. Ik vraag dan ook om ieders medewerking en een beetje verantwoordelijkheidsgevoel. Sta je gepland voor een wedstrijd dan ben jij diegene die er voor zorgt dat er een scheidsrechter aanwezig is bij de wedstrijd. In principe ben je dat gewoon zelf. Heb je echt geen behoefte om te fluiten, dan is het in ieder geval jouw taak om een vervanger te regelen voor die wedstrijd.
Deelname aan het toernooi betekent voor junioren en senioren dat je ook een wedstrijd fluit of hier in ieder geval voor zorgt.

Op het toernooi krijg je tijdig een strookje met daarop de wedstrijd die gefloten moet worden. Het briefje lever je na het fluiten in bij de wedstrijdleiding.
Wat moet je verder nog weten:

Regel op tijd vervoer. Kom je in de problemen, mail dit z.s.m. aan mij. 
Heeft u als ouder van een jeugdteam nog plek vrij in uw auto, wilt u dit aan mij doorgeven per e-mail? Mogelijk dat spelers van andere teams met u mee kunnen rijden.
De wedstrijden worden door alle teams gespeeld in Albatrostenue. We willen laten zien dat we van Albatros zijn.
Gedraag je normaal en sportief in het veld en er naast!
Gooi je troep niet op de grond maar in één van de vele vuilnisbakken
We zitten natuurlijk gezellig bij elkaar. Patrick Hoekstra heeft al grote plannen gemaakt voor het opzetten van het oergezellige Fort Albatros….
Op donderdag 17 mei vertrekken we om uiterlijk 8.15 uur vanaf de kantine (kantine is vanaf half 8 open). Zorg dat je op tijd aanwezig bent.
Vanaf 6.45 uur ben ik bereikbaar om te vragen of het toernooi wel of niet doorgaat vanwege bv het weer. De verwachtingen zijn vooralsnog positief.
Het toernooi start om 10.00 uur. De prijsuitreiking vindt rond 16.55 uur plaats. Rond 18.30 uur zijn we terug bij de kantine (tenzij onderling binnen het team anders afgesproken).
Er dient deze dag betaalt te worden met consumptiebonnen (uitgezonderd ijs en snoep). De bonnen zijn te koop voor de kantine van Swift.
Meenemen, bij lekker weer.... een extra shirt, een badlaken om op te liggen, douchespullen, geld om wat lekkers te kopen, snoep om uit te delen, je korfbalkleren, goeie (nop)schoenen. Bij minder weer, denk aan een lekkere warme trui.
Eventueel petje tegen de zon.
Er is bij Swift weinig gelegenheid om je om te kleden, trek je korfbalkleren daarom van te voren al aan.
Afbellen voor het toernooi, liever niet natuurlijk, z.s.m. bij de contactpersonen c.q. coaches.
 

Zonnebrand en reserveshirts neem ik mee!

Belangrijk om te weten betreft parkeren:

Voorgaande jaren kon er altijd geparkeerd worden bij de sporthal. Vanwege grootse verbouwingen bij de sporthal is er geen mogelijkheid daar te parkeren. De organisatie meldt hierover het volgende:

Toch met de auto? Dan verzoeken we u zoveel mogelijk in de wijk te parkeren. Helaas is ook hier de parkeerruimte beperkt, dus het is mogelijk dat u een paar honderd meter moet lopen. De gehele wijk is vrij parkeren. De meeste ruimte is er in de Koninginnelaan en de Bernardus Smytegeltstraat. Op de Breeweg, de straat die toe leidt tot het sportcomplex, geldt wel een parkeerverbod.

Om de doorstroom te bevorderen en de veiligheid van alle deelnemers en toeschouwers te waarborgen verzoeken we u dus zoveel mogelijk tijdig een parkeerplaats te zoeken in plaats van door de Breeweg te rijden om te kijken of u er toch echt niet in kunt.

Helaas kunnen we hier niet veel aan veranderen, we rekenen wat dat betreft op uw begrip.


Als je terugkomt van het toernooi is er voor iedereen, dus alle spelers, ouders en aanhang de gelegenheid om iets te eten en te drinken in de kantine. De keuken is vanaf 18.00 uur geopend (wederom mijn grote dank aan Janneke van Pelt).

Allen alvast weer veel plezier in Middelburg.

groetjes,

Peter.
( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-43436568)

Adres en routebeschrijving
Korfbalvereniging Swift
Sportpark 'Voorborch'
Breeweg Middelburg


Komend vanuit Bergen op Zoom richting Vlissingen (A58)
Neem de afslag MIDDELBURG DOMBURG e.a. (afrit 39).
U rijdt rechtdoor tot over het spoor en over de brug, waarbij u op de brug de linkerbaan aanhoudt.
De verkeerslichten op de brug linksaf volgen.
Bij de volgende verkeerslichten opnieuw de weg volgen naar links.
Bij het volgende verkeerslicht moét u linksaf. U rijdt nu op de 4-baansweg in de richting van Vlissingen.
Bij het 1e verkeerslicht rechtsaf de rondweg op.
Aan het einde hiervan rechtsaf.
Bij de verkeerslichten linksaf.
Bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf.
U bevindt zich nu op de Breeweg (let op parkeerverbod).
Na ongeveer 500 meter is aan de linkerkant de toegangsweg naar het sportterrein (inrijden niet toegestaan). Hierbij staat de aanduiding "SPORTPARK VOORBORCH.

Parkeren in de wijk.