Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Thema Jeugdkamp bekend

 

Zoals jullie ergens anders op de site hebben kunnen lezen hebben we als kampleiding besloten de sponsorloop te verzetten naar eind april. Maar de inschrijving gaat natuurlijk gewoon morgen beginnen. En het kampthema? Dat word je vanzelf wel duidelijk als je de kantine binnen loopt.

Vanaf zaterdag 7 april, kan je je opgeven voor het leukste, gezelligste, mafste, vetste en mooiste kamp wat je ooit heb mee gemaakt. We gaan op kamp van vrijdag 25 tot en met maandag 28 mei en we gaan weer naar ons vertrouwde stekkie in Boxtel.

Het jeugdkamp is voor iedereen uit de F tot en met B teams en kost € 45,00. Van onze kamptafel kan je een leeg inschrijfformulier meenemen. Deze kan je achter de bar weer inleveren. Dit kan tot en met zaterdag 14 mei.

Vanaf begin volgende week is onze kampsite ook weer in de lucht, www.ckvalbatros.nl/kamp. Daar kan je alle nieuwtjes lezen over het kamp. Ook alle namen van de kampdeelnemers en de kampelding kan je daar vinden.

Het gaat echt weer beginnen... nog , uhm...., 7 weken, 49 dagen en nog wel meer dan 1000 uren. Maar dan gaan we, weer naar Boxtel. Yez... ik heb er al zoveel zin in!!

Groetjes van de kampleiding.