Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Bedank voor het waanzinnige Kerstgala!

Blitz en alle vrijwilligers, Bedankt voor het waanzinnige kerstgala!
Albatros is een mooie en bruisende vereniging, niet alleen op korfbalvlak maar ook betreft de activiteiten. Dat bleek afgelopen zaterdag wel weer toen het jaarlijkse kerstgalaspektakel weer plaats vond in en om de kantine van Albatros.

 

Dit jaar had het gala het thema de Venetian Ball, een gemaskerde kerstgala. De kantine was helemaal totally ingepakt met mooie decors, doeken en verlichting en de vele Albatrossers en de intro's die naar het feest kwamen keken hun ogen uit.

Netjes in pak of in een waanzinnig mooie galajurk kregen vele gasten het voor elkaar gemaskerd binnen te komen. Er moest dan ook soms goed gekeken worden naar wie je tegenover je had staan.

De hele avond was waanzinnig. Aan het begin kreeg de jeugd (120 kinderen!!) een overheerlijk kerstdiner voorgeschoteld met een mini kerstgala als toetje. Later op de avond kwamen de "oudere" gasten en werd er lang gedanst op Jingle Bells, All I want for Christmas en Last Christmas.

Dit gala heeft vele Albatrossers menig uurtje gekost. Vele zijn er maanden mee bezig geweest. De laatste week werd er tot diep in de nacht geklust en stond 's ochtends vroeg de volgende ploeg al klaar. Het waren soms lange dagen, maar het werd uiteindelijk wel één van de beste kerstgala's van de laatste jaren.

Namens het bestuur van Albatros en ik denk ook vele leden onder ons wil ik iedereen bedanken die op een of andere manier heeft bijgedragen aan het succes van deze avond. Ik ga geen namen noemen, maar allemaal, en in het bijzonder alle mensen van Blitz, bedankt voor dit waanzinnige kerstgala! Complimenten en alle lof, het was geweldig!

 

Namens het bestuur, Peter.