Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Gerard Los Vaardigheidsdag

Gerard Los Vaardigheidsdag woensdag 28 december 2011
In 1954 richtte de toen net 24-jarige Gerard Los de korfbalvereniging Albatros op. Ruim 30 jaar lang was hij voorzitter van Albatros en heeft hij de club gemaakt tot wat het nu is: levendig, bruisend en actief. Ter ere van onze oprichter is in het jaar 2006 de Gerard Los Vaardigheidsdag in het leven geroepen.

Wat is nu eigenlijk de vaardigheidsdag? Even een korte uitleg. Op de vaardigheidsdag ga je allemaal oefeningen doen die te maken hebben met korfballen. Bijvoorbeeld doorloopballen nemen, sneldoelen, strafworpen nemen, etc… Bij elk onderdeel moet je proberen zoveel mogelijk punten te scoren. Deze score wordt ingevuld op een scorekaart. Degene die de meeste punten heeft behaald in een leeftijdscategorie wint en ontvangt een wisselbeker. Je mag zelf je groepje samenstellen en de volgorde bepalen van de onderdelen. Wel is het zo dat je groepje uit tenminste 4 spelers moet bestaan en maximaal 6.
 

Vanwege het overvolle programma in de maanden mei en juni is besloten om deze dag in de kerstvakantie te laten plaatsvinden. Dit jaar organiseren wij de vaardigheidsdag op woensdag 28 december in onze eigen Develsteinhal.

Net als vorig jaar is de vaardigheidsdag bedoeld voor alle leden, dus vanaf de welpen tot en met de senioren (ook BBB’ers).

De vaardigheidsdag is in drie delen verdeeld.

·   11.30 – 15.00  D, E en F teams en de Welpen

·   14.30 – 17.30  B en C teams

·   19.00 – 21.30  A teams, Senioren, G-team

Alle jeugdteams tot en met de B-teams krijgen na afloop van ons een patatje, wat te  drinken en natuurlijk een overheerlijke snack.

Wil je ook mee doen aan de Gerard Los Vaardigheidsdag? Geef je dan zo snel mogelijk op via de inschrijflijsten in de kantine.

Opgeven kan tot en met zaterdag 24 december. De deelname is gratis.

Ben je trainer, ouder of “gewoon” lid en wil en kan je helpen bij de jongste groep als bv. Begeleider? Alle hulp is nodig!! Mail z.s.m. naar het onderstaande Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf je hiervoor in op de speciale inschrijflijst in de kantine.


Heb je vragen, stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De organisatie.