Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Abje-activiteiten aankomend weekend

Aankomend zullen er twee activiteiten voor de jeugd plaatsvinden. Op vrijdag 7 oktober is er een activiteit voor de D-, E- en F-teams. Op zaterdag 8 oktober is er een Scary night voor de B- en C-teams.

Voor de D-, E- en F-teams

Zoek je mee naar de helden van TV!!??

Droom jij ook wel eens om die grote held te zijn uit die stoere tv-serie? Wil jij ook wel eens in de voetsporen staan van Mega Mindy of Piet Piraat.. Of één van die superhelden willen spelen in het echt? Jouw droom kan nu werkelijkheid worden, want ze komen allemaal naar Albatros en jij kan ze ontmoeten. Je moet natuurlijk wel eerst zelf die stoere held spelen om je echte helden van tv te vinden.

Kom daarom op vrijdag 7 oktober als jouw grootste superheld verkleed en ga met je team op zoek naar die helden van tv. Samen speel je echte helden in verschillende spelletjes en vind je misschien wel jouw tv-held.

Wat moet je doen om op deze avond een echte superheld te zijn?
Zit je in de D-, E- of F-teams of ben je zaterdagwelp geef je dan zo snel mogelijk op natuurlijk, op de lijst in de kantine. Het begint om 18:30 uur en eindigt om 20:30 uur. De kantine is open vanaf 18:15 uur. Kom natuurlijk verkleed als één van je grootste helden. Deze avond kost € 1,50 en wordt georganiseerd door het Abje.

Doe dus snel mee en ontmoet je held van TV!!

 

Voor de B- en C-teams

Scary Night….
Heb jij ook wel eens zo’n nacht waarbij je denkt dat er van alles kan gebeuren…
Een krokodil onder je bed, een slang in de kast of een enge griezel achter het gordijn.. Deze nachten zijn maar goed om snel te vergeten.. Wil jij van je angsten af komen, beleef dan met je team de aller engste nacht en je kan daarna heel de wereld aan!!

Geef je daarom snel op voor Albatros Scary Night, als je tenminste durft…Deze avond kruip je het liefst op je luchtbed dicht tegen je beste vriend of vriendin aan, want tijdens de openingsfilm zullen de rillingen over je lijf lopen..
Daarna zul je warm gekleed het Develpark moeten trotseren om je angsten te overwinnen. Na een bezoek aan het donkere bos zal er in de kantine nog iets op jou liggen te wachten…..

Wat moet je doen om deze Scary Night te beleven?
Opgeven natuurlijk als je durft tenminste, op de lijst in de kantine.
Deze avond is alleen voor de B- en C –teams en is op Zaterdag 8 oktober. Het begint om 19:30 uur en eindigt om 23:30 uur. Je moet voor deze avond de volgende spullen beslist meenemen.
Een Luchtbed, slaapzak, kussen en donkere warme kleren voor in het Develpark.
De kosten voor deze avond zijn € 1,50 en wordt georganiseerd door het Abje.

DURF JIJ JE OP TE GEVEN???!!