Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Albatros viert haar verjaardag

65 jaar taartAlbatros werd opgericht op 29 mei 1954
Op woensdag 29 mei viert onze club dus haar 65e verjaardag. Deze prachtige leeftijd wordt niet groots gevierd, maar er wordt wel aandacht besteed aan de pensioengerechtigde leeftijd. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom om in de kantine een stukje taart te komen eten!
Op het veld zijn er bovendien tegelijkertijd wat activiteiten voor jong en oud.

Lees meer...

Baas Crazy 88 mooi succes ondanks het weer!

crazy88Dan weer regen, dan weer wind, toch weer zon, hagel?? Afgelopen week werden we aardig maf van de weerberichten voor zaterdag 4 mei. Want wat zouden we doen met het fantastische opdrachtenspel Crazy 88? Het spel waarbij je compleet uit je comfort zone moet komen om het spel te winnen. Zouden we het spel laten doorgaan of niet? 
Uiteindelijk werd vrijdag rond het middaguur de knoop doorgehakt, het gaat door! Snel werden alle contactpersonen van de deelnemende teams op de hoogte gesteld. Want uiteindelijk zou het niet warm worden met een aardige woei. Maar de regen zou zich aardig beperken tot twee grote buien.

Lees meer...

15 juni: Paalschiettoernooi

OF-dagOp zaterdag 15 juni zal het jaarlijkse paalschiettoernooi georganiseerd worden
We doen dit evenals vorig jaar 's middags voor de jeugd en 's avonds voor de senioren en A-jeugd. Hoewel het programma nog niet helemaal concreet is zal het er ongeveer zo uit gaan zien:

15:00 Paalschieten voor BCDEF-jeugd en welpen, prijsuitreiking rond 17.45 uur 
18:00 Start eten 
20:00 Start paalschieten ouders, familie, A-jeugd en senioren.

Lees meer...

6 juli: Meesterwerk schoolkorfbaltoernooi 2019

Schoolkorfbaltoernooi  2016 aangepastOp zaterdag 6 juli 2019  is het weer zover, het jaarlijkse Meesterwerk schoolkorfbaltoernooi!
Om ervoor te zorgen dat deze dag een groot succes gaat worden zoekt de organisatie enthousiaste mensen die willen helpen. Op de dag zelf zoeken we mensen die willen fluiten en of helpen met opruimen, voor vrijdag 5 juli zoeken wij mensen die willen helpen met het opzetten van het toernooi.
Zonder vrijwilligers lukt het niet om zo’n grootschalig toernooi neer te zetten, dus aarzel niet en geef je op!

Lees meer...

22 mei: Clinic Korfbalstars

korfbalstars cirkel halfOp woensdag 22 mei organiseert het TB-jeugd samen met Korfbalstars (http://www.korfbalstars.nl/) een clinic voor alle B&C kinderen
Er zal er een leuke en leerzame training gegeven worden. Deze training staat onder leiding van voormalig topkorfballer en international André Kuipers en één van de topscorers van het afgelopen Korfballeague seizoen Jimin de Vries (DeetosSnel, 98 doelpunten).

Lees meer...

4 mei: BAAS Crazy 88

6f3929ff-0cc0-4710-ad4c-f529255a7fcfBAAS organiseert op zaterdag 4 mei een spectaculair eindspel!
Ben jij af en toe een beetje loco (gek) en zijn je vrienden, vriendinnen, teamgenoten of ouders dat ook?! Doe dan mee aan Crazy 88! Een spel waarbij jullie in groepen van 4-6 spelers een dag in twee steden in de buurt compleet buiten je comfortzone treden en de meest hilarische dingen meemaken.

Lees meer...