Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

19 t/m 21 juni: Bazenkamp Bergeijk

PetronellahoeveVan 19 t/m 21 juni 2020 vindt in Bergeijk het jaarlijkse bazenkamp plaats
Het weekendje weg is voor de A-jeugd van Albatros en men verblijft in de Petronellahoeve. Noteer de datum in je agenda??


10 t/m 13 april: Jeugdkamp

JeugdkampIn het Paasweekend 2020, van vrijdag 10 tm maandag 13 april, vindt ons jaarlijkse jeugdkamp in Boxtel plaats. Save the date en hou de publicaties in de gaten!
We gaan er mee als leiding en ....wat wordt het thema??

 

vrijdag 27 december: Gerard Los Vaardigheidsdag

GLVOp vrijdag 27 december houdt Albatros haar jaarlijkse vaardigheidsdag voor de B- t/m de F-jeugd en de welpen
De activiteit vindt dit jaar plaats van 13.00 tot ca. 17.00 uur in de Develsteinhal. 
Je kunt je als deelnemer of als hulptroepen hier aanmelden!

Inschrijving Kerstgala gestart

KerstLet's Christmas!!
Op zaterdag 21 december vind het jaarlijkse kerstgala weer plaats! We beginnen om 18:00 uur met het galadiner voor de welpen t/m de C's. Hierna volgt een groot feest! Schrijf je in via onderstaande link.
Je mag ook je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje meenemen en deze kan je gelijk op het formulier aanmelden. Heb je een "allergie” of zijn er bijzonderheden die wij moeten weten als organisatie, vermeld deze dan ook gelijk.

Lees meer...

zaterdag 21 december: Kerstgala

KerstLet's Christmas!!
Op zaterdag 21 december vind het jaarlijkse kerstgala weer plaats! We beginnen om 18:00 uur met het galadiner voor de welpen t/m de C's. Hierna volgt een groot feest!Schrijf je in via onderstaande link. Je mag ook je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje meenemen en deze kan je gelijk op het formulier aanmelden. Heb je een "allergie” of zijn er bijzonderheden die wij moeten weten als organisatie, vermeld deze dan ook gelijk. De inschrijving is tot en met maandagavond 16 december tot 21:00 uur geopend (dit in verband met het inkopen).

Lees meer...

22 november: Sinterklaasfeest voor BCD-jeugd

SintBeste B, C en D teams en trainers, hij is bijna in het land…..en zoals ieder jaar komt hij, ja, de goedheiligman, oftewel Sinterklaas himself ook onze kantine weer opzoeken.
Dit jaar zal dat gaan gebeuren op vrijdagavond 22 november. De avond begint om 20.00 uur (deuren om 19.45 open) en we zijn rond 10en weer klaar. We zullen de avond beginnen met het ‘Pepernotenjacht’ spel! Hiervoor heb je geen extra cadeautje nodig, maar wel een mobiele telefoon met WIFI en alle concentratie die je kunt missen!!

Lees meer...