Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Zaterdag 9 november: Klinktoernooi

Logo KlinkOp zaterdag 9 november organiseert de toernooicommissie de vijfde editie van het Klinktoernooi
Het zaaloefentoernooi voor de standaardteams kent dezelfde deelnemers als vorig jaar. Naast het Antwerpse Sikopi en gastheer Albatros komen de regiogenoten Kinderdijk en titelverdediger Merwede in het veld. Het toernooi wordt gespeeld met schoklok en jurytafel en de winnaar van de finale zal uiteindelijk rond de klok van 21.30 uur de wisselbeker en een cheque van € 250,-- in ontvangst mogen nemen.

Lees meer...

29 november: Baas Bierproefavond

bierBeste 18+ Senioren, Junioren (A'tjes), BBB, Recreanten, Midweek en ouders, een nieuw seizoen betekent nieuwe flessen op tafel... Welke flessen zullen er dit jaar op tafel verschijnen: bier of wijn? 
Wegens succes van het afgelopen jaar, zal er dit jaar wederom een bierproefavond plaatsvinden. Maar... dit jaar pakken we het net even iets anders aan! Het zal opnieuw een reis worden langs verschillende brouwerijen, met onder andere ludieke nieuwtjes en verhalen over de de herkomst en smaak van de bieren.

Lees meer...

25 oktober: Tafeltennis met Dennis

tafeltennisBeste Senioren, Junioren (A'tjes), BBB, Recreanten, Midweek en ouders, tijd voor een nieuwe sportieve activiteit: Tafeltennis met Dennis
Op vrijdag 25 oktober om 19:30 organiseert BAAS een ouderwets potje ping pong. De kantine wordt omgetoverd tot een waar tafeltennisparadijs met 4 competitie tafels en 1 tafel voor het spel ‘rond de tafel’ (met of zonder levens, later te bepalen). 
Geef jezelf voor de competitie op door in te schrijven op de lijst in de kantine. Wil je alleen rond de tafel komen spelen, kan dat natuurlijk ook. Inschrijven is dan niet nodig.

Lees meer...

Vrijdag 4 oktober: Operation Lasergame Albatros

lasergamenBeste Etjes, Dtjes, Ctjes en Btjes, het nieuwe korfbalseizoen is net weer begonnen en dat betekent dat er naast de trainingen en wedstrijden ook weer nieuwe activiteiten aan zitten te komen. Dit seizoen trappen we meteen af met een knaller! Zorg allemaal dat je op vrijdag 4 oktober niets te doen hebt na schooltijd en kom in je sportkleren naar de kantine van Albatros, want dan kun je meedoen met ‘Operation Lasergame’!!! We zullen de zaal helemaal inrichten voor een paar spannende potjes lasergame.

Lees meer...

27 september: Algemene Ledenvergadering

albatros bestuurOp vrijdag 27 september zal de Algemene Ledenvergadering in de kantine worden gehouden. Een vriendelijk verzoek aan alle commissies en blokken om het jaarverslag zo snel mogelijk in te leveren bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Uiterlijk twee weken voor de vergadering zullen de jaarverslagen en de financiële stukken aan de stemgerechtigde leden gestuurd worden.

 

31 augustus: DKL-toernooi

DKL-beeldmerk pms-kopieOp zaterdag 31 augustus organiseert Albatros voor de tweede keer een oefentoernooi voor de DEF-jeugd
Evenals vorig jaar is DKL Accountants en Adviseurs BV de hoofdsponsor voor dit evenement waar dit jaar maar liefst 100 teams aan gaan deelnemen. Dat betekent een gigantische uitdaging voor de organisatie en onze hele vereniging tussen 09.00 en 14.00 uur.  Inmiddels zijn de meeste scheidsrechters ingedeeld, maar ook voor hand- en spandiensten hebben we natuurlijk heel veel helpende handjes nodig.

Lees meer...