Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

9 t/m 12 juni: Avondvierdaagse

87264145 2412101678890519 6944027395309436928 nNa afwezigheid van een jaar is de Zwijndrechtse Avondvierdaagse weer terug
Met een vernieuwde organisatie is het gelukt om het bekende en gezellige evenement nieuw leven in te blazen.
De Avondvierdaagse vindt plaats van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 junI. Informatie over aanmelden en met Albatros meelopen volgt binnenkort. Kijk voor meer info alvast op www.avondvierdaagsezwijndrecht.nl

  

Zaterdag 7 maart 2020 Informatie ochtend Albatros Jeugdkamp

JeugdkampOver een aantal weken gaan we op jeugdkamp, nog vijf-en-halve-week..... Een heleboel kinderen kunnen niet wachten tot het zover is. Maar er zijn ook kinderen en ouders die eigenlijk misschien nog wel een heleboel vragen hebben. Hoe en waar wordt er geslapen, wat doen jullie met heimwee, is er ook vrije tijd voor de kinderen, wat doen jullie met eten? Op de website van www.albatros-jeugdkamp.nl staan al een aantal antwoorden vermeld maar misschien vindt u het als ouder prettiger om het gewoon even aan de kampleiding te vragen. En dat is voor ons geen probleem natuurlijk.

Lees meer...

Donderdag 21 mei 2020 Swift Hemelvaartsdagtoernooi

Logo korfbalvereniging Swift

We zijn ook dit jaar weer van harte welkom op het jaarlijkse Hemelvaartdagtoernooi van korfbalvereniging Swift in Middelburg
Het toernooi wordt gehouden op *donderdag 21 mei 2020* op de velden van korfbalvereniging Swift. Meedoen aan dit toernooi is intussen een goeie traditie geworden bij Albatros en we worden dan ook met open armen en Zeeuwse bolussen ontvangen in Middelburg. Alle teams kunnen meedoen, dus vanaf de f-teams tot en met de senioren.

Lees meer...

Inschrijving Jeugdkamp geopend

JeugdkampJaaaaaaaaa, we zijn begonnen
We zijn gestart met de inschrijving voor het Albatros Jeugdkamp 2020 in Boxtel, het leukste weekend van het jaar voor alle Albatrossers die korfballen in een B, C, D, E of F team. En meteen vertellen wij je ook het thema van dit jaar. Want dat wordt ook weer een te gek verhaal. Wil je weten wat we dit jaar gaan doen? Ga snel naar onze kampsite - klik op de link hieronder - en bekijk het filmpje. Misschien kom je er meteen achter en anders kom je er zeker weten de komende weken wel achter.

Lees meer...

20 maart: PPB Show EF-jeugd en welpen

pannenkoekenDe enige echte PPB Show, vrijdag 20 maart 2020
Zit jij in een E of F team of bij de Welpen? Dan moet je echt op vrijdag 20 maart naar de enige echte PPB show komen. Hij is echt geweldig, het wordt één groot feest in de kantine. Want de PPB Show is niet zomaar een show. Het is de show van het seizoen!!
De PPB Show staat voor Potten, Pannekoeken en Bingo. Tussen 16.00 en 18.00 uur gaan we knutselen met potjes, pannenkoeken eten en we doen ook eens een geweldige bingo. En bij die bingo zijn er geweldige prijzen te winnen. 

Lees meer...

13 maart: Wijnproefavond

WijnproefNog maar amper bekomen van wederom een succesvolle Uberdupersuperquiz, zijn we weer aan de slag gegaan met de volgende activiteit, de Wijnproefavond!
Vrijdagavond 13 maart om 19:30 uur gaan de deuren open, waarna we om 20:00 uur zullen beginnen aan de eerste proefronde. Alle leden, ouders, BBB’ers en vrienden vanaf 18 jaar zijn welkom!
Afgelopen seizoen zijn we er even tussenuit geweest voor de bierbrouwerijen, maar dit seizoen doen we het gewoon allebei. Uiteraard belooft het weer een gezellige avond te worden met onze eigen ‘BAAS-sommeliers’. Voorgaande jaren hebben we al een reis gehad door Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika, waar zullen we jullie dit jaar van laten proeven?!

Lees meer...